Sztárok

Rékasi Károly elkeseredetten nyilatkozott: „Bicegő, dülöngélve járó nyomorék lettem”

Rékasi Károly kiábrándultan nyilatkozott az ítélet után, a színházban is felmondott.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, másodfokon pénzbüntetésre enyhítette a vádlott büntetését a Fővárosi Törvényszék Rékasi Károly motorbalesetének ügyében. A színész nagyon elkeseredett, szomorúan nyilatkozott az ítélethirdetés után. 

„Nem vagyok bosszúvágyó, én csak az igazság kimondását és érvényesítését szerettem volna. Két és fél évig az életem nagy ré­szét kórházban töltöttem, négy centivel rövidebb jobb lábbal élek, és még csak most kezdődik az ügy anyagi rendezése, mert aki elütött, elismerte a hibáját, végül meggondolta magát, így a bíróság csak most tudott pontot tenni a történtek végére. Arról már nem is beszélek, hogy egy »sajnálom« sem hagyta el a száját irányomban” – mesélte a Borsnak Rékasi Károly. 

Azt is elárulta, hogy nemrégiben felmondott a színházban. „A baleset óta csak ál­momban futhatok. Ez egy nem létező dolog lett számomra. Szembesülnöm kellett azzal is, hogy a következő évadban egyetlen új darabban sincs ott a nevem. Persze érthető, hiszen egy bicegő, dülöngélve járó nyomorék – és ezzel a szóval nem minősítem, csak nevesítem magam – maximum egy idős, roggyant embert játszhat, amire köszönöm, még nem készülök. Más szerepben a sántítással vi­szont elvonhatom a néző figyelmét, így elbúcsúztam a József Attila Színháztól” – mondta szomorúan a színész, aki egyelőre nem tudja, hogyan tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top