nlc.hu
Sztárok

Kótai Mihály a döntéséről

Kótai Mihály a Farm VIP feladásáról: „Nem vagyok csapatjátékos”

Számára csak a játék volt fontos.

A Farm VIP legutóbbi adása drámai fordulatot vett: Kótai Mihály feladta a játékot. Az ökölvívó döntését nehezen fogadták a pirosak, viszont számára sem volt egyszerű. Azt mondta, elfáradt fizikálisan és mentálisan is, ráadásul lányai hiányával is nehezen küzdött meg. 

Kótai Mihály

Fotó: Trenka Attila

A Borsnak most bővebben is kifejtette, mi állt a döntésének a hátterében. 

„Bohém ember vagyok, sok hülyeséget tudok összehordani. De! Nem vagyok csapatjátékos. Láttam, pontosan tudtam, hogy a többiek velem ellentétben milyen komolyan vették ezt a játékot. Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba – Misi nem csak a fáradtság miatt jutott erre az elhatározásra. – Az az igazság, hogy a családom hiányával nem tudtam megküzdeni. A lányaim éppen akkor születtek, amikor felhagytam az aktív sporttal. Míg ők nem voltak, gyakran 2-2,5 fél hónapot is eltöltöttem egy-egy edzőtáborban. Krisztával akkor lettünk igazán egy család, amikor abbahagytam a bunyót, és eldöntöttük, hogy lesznek közös gyerekeink. Életem legjobb döntése volt ez. Az apaság a legnagyobb kaland és a legcsodálatosabb dolog a világban. Mióta Rozi és Liza megszületett, soha nem töltöttem tőlük ennyi időt távol.”

Hozzátette, mindennap egyetlen vágya az, hogy este megpuszilhassa és megölelhesse gyermekeit. „Persze voltak olyan napok a farmon, amikor a feladattól belelkesedtem, és a gondolataim is elterelődtek a családról. Amikor pedig volt egy kis időm gondolkodni, vágytam haza, a kinti életembe.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top