nlc.hu
Sztárok

Kótai Misi lánykérései

Kótai Misi és felesége között több lánykérés is volt: „A harmadiknál leitatott”

Kótai Kriszta elmondása szerint a lánykérés sosem volt megfelelő időpontban, de tavaly végre összeházasodtak a szerelmesek.

Kótai Misi és felesége, Kótai Kriszta saját bevallásuk szerint nem mindennapi párt alkotnak. A Drágám, add az életed!-ben egy olyan múltbeli titkot is elárult a házaspár, melyről sokan nem tudhattak. Kótaiék 18 éve vannak együtt, tavaly házasodtak össze, miközben az elmúlt 17 év alatt Kótai Misi háromszor is megkérte a szerelme kezét, ám mindig rossz időpontot választott ehhez. Kriszta minden részletet elárult azzal kapcsolatban, hogy miért időzített rosszul kétszer is a férje. 

Az első lánykérésre akkor került sor, amikor legelőször esett teherbe Kriszta, ez azonban nagyon felháborította őt. Így aztán az egykori ökölvívónak még két próbálkozásra volt szüksége, amikor a párja is úgy érezte, hogy elég stabil a kapcsolatuk ahhoz, hogy összeházasodjanak és összekössék az életüket. 

Kótai Misi

Kótai Misi és felesége, Kótai Kriszta – Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! – videó

Először úgy kérte meg a kezemet, hogy éppen terhes voltam. Én abban a felfokozott hormonállapotban úgy éreztem,  hogy nem szeretném, ha rendes lányt csinálna belőlem. A második a második gyereknél volt. A harmadiknál pedig leitatott” – mesélte mosolyogva Kriszta.

(via)

Még több lánykérés a hazai sztárvilágból az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top