nlc.hu
Életmód

Lánykéréseiről és esküvőiről vallott Mosolyka

Mosolyka: „6 esküvőm, és 4 lánykérésem volt eddig”

Ugyan már 8 éve kimondta a boldogító igent, pár napja mégis újra megkérte férje a kezét.

Hozleiter Fanny “Mosolyka“, a kerekesszékes írónő és blogger összegzett a közösségi oldalán: “6 esküvőm, és 4 lánykérésem volt eddig” – árulta el. Majd pedig belement a részletekbe, bemutatva romantikus oldalát, amely már gyerekkora óta élénken benne élt.

Mosolyka

Mosolyka 8 éve van együtt a párjával, akivel először 2014-ben kötötte össze az életét hivatalosan – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Tagadhatatlan, hogy már kislányként belém volt kódolva, hogy férjhez szeretnék menni. Így mikor elvégeztem az 1. osztályt a nyáron hozzá is mentem az osztálytársamhoz, akibe fülig szerelmes voltam. Persze játékiból, ahogy így utólag mesélném, de akkor és ott a játéknál komolyabban gondoltuk. Aztán 3. táján el is váltunk. Később a Sziget Fesztiválom két egymást követő évben a házasságkötő sátorban mondtam igent Tomi barátomnak, ami szeretet eskü volt, nem szerelmi, és a mai napig tart. Aztán 2014-ben Sankónak mondtam IGEN-t egy indiai esküvő keretében, és ez bizony már igazi igen volt. Amit 2017-ben polgári IGEN-el is megerősítettünk, majd a Mosolyka – Majd helyett MOST filmünk felvételekor újra felvettük, és így átélhettem újra, amit bármelyik életemben neki kimondanék. Néhány napja pedig a Balaton mesés partján, épp állva (nem látszik, de állok a járógéppel) újra eljátszottuk a lánykérést. Azt hiszem túl sok romcsi filmet láttam már, és így belőlem nem vész ki a kód, amire már nagyon fiatalom vágytam. Megtalálni a társam. Megtaláltam 8 éve. legalább olyan bolond mint én a szó jó értelmében” – olvasható a posztjában.

Még több eljegyzés és esküvő a hazai sztárvilágból az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top