nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde, Balogh Edina, és Lissák Laura is feltűnik

Ezekkel a sztárokkal indul a Farm VIP új évada

November 20-án startol a celebek vidékre űzése.

A negyedik évadban mások mellett Rékasi Károly, Polgár Tünde, Bíró Ica, Balogh Edina és Rippel Feri ragadnak ásót-kapát, hogy bizonyítsák, keményebbek és kitartóbbak, mint gondolnánk. Az erőpróbák és ügyességi versenyek pedig arról döntenek, ki az, aki maradhat a Farmon, és tovább versenyezhet a milliós fődíjért.

Piros színekben: az üzletasszony Polgár Tünde, Balogh Edina színésznő, Lissák Laura táncművész és a Séfek séféből megismert Paprika Dorina képviselik az egyáltalán nem gyengébbik nemet, míg a férfierőt Rippel Feri világrekorder artistaművész, Szabó Simon és Sánta László színművészek és a fiatal énekes, Szabyest biztosítják.

Szabó Szabolcs, Szabyest, Rippel Feri, Sánta Laci, Szabó Simon, Polgár Tünde, Som-Balogh Edina, Listák Lap, Paprika Dorina, Lakatos Levente, Rékásy Károly, Ripli Zsuzsa, Bíró Ica, Kátai Misi, Vajda Johnny, Takács Zsuzsa, Kiss Daniella,

A Farm VIP sztárjai. (Fotó: Trenka Attila)

A sárgák nyolcasának hölgytagjai: a Metal Lady, Bíró Ica, az egykori szépségkirálynő, Kiss Daniella, a gyönyörű modell, Ripli Zsuzsi és Takács Zsuzska, aki most Zámbó Krisztián nélkül száll versenybe. Rékasi Károly színművész, Kótai Mihály ökölvívó világbajnok, Vajda Johnny testépítő, és Lakatos Levente, író-youtuber pedig a sárga csapat férfijai.

Farm VIP

Farm VIP sárga csapat. (TV2)

A többhetes küzdelem végén kiderül, hogy a korábbi évadok győztesei, Novák Zalán, Fehér Holló és ifj. Schobert Norbert után 2023-ban ki lesz a Farm legjobbja, aki a főnyereménnyel gazdagodhat. A műsorvezető páros idén is a nemrég eljegyzett Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top