nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa régen és most

Babaarccal ismerte meg az ország Demcsák Zsuzsát karrierje kezdetén

A Farm VIP műsorvezetője a kezdetektől fogva Demcsák Zsuzsa, aki nemcsak a képernyőn kezdett új évadot: a magánéletében is izgalmas időszakot él meg.

A 45 éves, kétgyerekes Demcsák Zsuzsa a magánéletben nem találta meg olyan könnyen a számításait, mint a karrierjében. Közgazdászdiplomát szerzett, majd jogi egyetemen tanult tovább, modellként is felfigyeltek rá, de az igazi szenvedély számára a tévézés lett, aminek lassan harminc éve hódol.

Demcsák Zsuzsa A Farm VIP

Fotó: TV2

A kaland-realityként definiált Farm VIP című műsor 2020-ban indult, és mostanra a negyedik évadhoz érkezett, továbbra is Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével. A TV2 már tavasszal elárulta a produkcióról, hogy rekordhosszúságú lesz, de minden bizonnyal nem ez az egyetlen meglepetés, amit a műsor tartogat a nézőknek.

Expressz eljegyzés

Demcsák Zsuzsa egy éve vált el második férjétől, az indiai gyökerekkel rendelkező Krishantól, október végén azonban kiderült, hogy a csinos műsorvezető ismét menyasszony.

Új párjáról jóval kevesebbet lehet tudni, mint korábbi szerelmeiről: Ferenc, aki egy debreceni milliárdos, munka közben rabolta el a szívét, és egy napfényes spanyolországi nyaraláson meg is kérte Zsuzsa kezét. Ő pedig boldogan mondott igent!

A nagy eseményről nem posztolt azonnal, Insta-oldalán október elején mutatta meg az ujján ragyogó, gyémánttal díszített gyűrűt, amihez azt írta:

Mindenki, aki mást gondol vagy ír. Ez van. Boldogság. Köszönöm, ha velem örültök!

A gyorsan jött eljegyzés híre Zsuzsa barátait is meglepte, de természetesen mindannyian drukkolnak neki, hogy végre révbe érjen. A Dancing with the Stars egyik novemberi adását követően meghívott vendégként elárulta, hogy a lányával már tervezgetnek egy újabb esküvőt, amire egy anya-lánya tánccal is készülnek.

Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top