nlc.hu
Sztárok

Demcsék Zsuzsa és partnerei a munkában

Demcsák Zsuzsa minden partnerével jól tudott együtt dolgozni

Demcsák Zsuzsát az elmúlt években rengeteg ember mellett láthattuk, van, akivel már több, mint tíz éves a munkakapcsolata.

Demcsák Zsuzsát közel két évtizeden keresztül a TV2 műsoraiban láttuk, vezetett reggeli adásokat, híradót, így kicsit feledésbe merült, hogy az első műsorvezetői feladatot a realityk kora előtt már létező Fort Boyard – Az erőd című produkcióban osztották rá. Mostanában ismét új oldalát ismerhettük meg, elég megemlíteni a Bréking!-et vagy a Farm VIP-t, mindkét esetben érdekes párt választottak mellé a szerkesztők. Most összegyűjtöttük Zsuzsa legemlékezetesebb tévés partnereit, te mindenkire emlékszel?

Demcsák Zsuzsa és Csiszár Jenő

A Jó reggelt, Magyarország! című műsor után Demcsák Zsuzsa a TV2-nél folytatta a munkát Csiszár Jenő oldalán, 2009-ben. A közös munkáról akkor így nyilatkozott.

„A TV2 a régi műhelyem, olyan, mintha hazajöttem volna. A stáb is alig cserélődött, sok ismerőssel találkoztam, beszélgettem. A munkát is nagyon élveztem, Jenő stílusát szeretem, jó vele dolgozni.”

Demcsák Zsuzsa és Szebeni István

Demcsák Zsuzsa 2017 áprilisáig volt a Mokka egyik műsorvezetője, ahol többek között Szebeni Istvánnal vezették a reggeli adásokat.

Demcsák Zsuzsa és Dudás Ádám

Demcsák Zsuzsa Dudás Ádámmal a Tényekben és a Mokkában is együtt dolgoztak, munkakapcsolatuk több, mint tíz éves.

Demcsék Zsuzsa és Dudás Ádám együtt vezettek műsort.

Mindig is nagy volt az összhang (Fotó: Csaba Schumy/smagpix)

Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert

Kárász Róbert 2008-tól 2016-ig dolgozott a TV2-nél és a Mokkában gyakran Zsuzsával vezettek műsort. Kettőjük munkakapcsolata jó volt, egyszer Kasza Tibi műsorában Zsuzsa beszélt arról, hogy Robi nem úgy néz rá, mint egy nőre, és sosem volt meg köztük a tipikus férfi-női viszony. Kárász kirúgását követően pedig Demcsák a Borsnak nyilatkozott: 

„Kilenc éve dolgozunk együtt szinte minden reggel, és borzasz­tó­an fáj, rosszul esik, ami Robival történik (…) Robi az egyik legjobb kollégám volt szakmailag és emberileg. Azt gondolom, hogy nem itt fog véget érni a mi kapcsolatunk.”

Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert kapcsolata mindig is jó volt (Fotó: Sajtószoba)

Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert kapcsolata mindig is jó volt (Fotó: Sajtószoba)

Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián

Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián közösen vezetik a Life TV Bréking! című talkshow-ját.

„Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat” – vallotta be korábban a két és fél év után a képernyőre visszatérő Demcsák Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián

Együtt dolgozik Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián (Forrás: lifetvhungary / Facebook)

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti

Talán a legfurább, de a legjobban működő páros a Farm VIP műsorvezetőiként is. Zsuzsa és Zsolti az Ázsia Expresszben jó barátságot kötött, azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot. Bár Zsoltinak akadt problémája otthon Zsuzsa dicsérgetése miatt, már a felesége is rájött, hogy csupán barátok.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

(Nyitókép: TV2 Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top