TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa fodrásznál járt, de a férje nem örült a változásnak

Demcsák Zsuzsa megszavaztatta, hogy mennyit vágasson a hajából.

Demcsák Zsuzsa nemrég az nlc. Instagram live vendége volt a férjével, Krishannal együtt, ahol nagyon sok olvasói kérdésre adtak választ. A műsorvezető azt mondja, maga mögött szeretné hagyni az elmúlt hónapok kálváriáját, és már csak a jelenre és jövőre koncentrálni. Lehet, hogy ennek a változásnak az előszele az is, hogy megszabadult óriási hajkoronájától – ennek a férje viszont nem annyira örült.

,,Íme a végeredmény! Kompromisszum született. A 30 és a 10 cm közötti ideális 20cm-es rövidítés megtörtént. Én boldog vagyok, a férjem viszont azt mondja, hogy cserébe ő ugyanennyivel növeszti a haját mostantól” – írja a közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, aki két nappal ezelőtt a követőitől kért tanácsot, hogy milyen frizurát vágasson magának.

Mint írja, kompromisszum született, így nem lett teljesen rövid. Egyébként ezzel sem a rajongói, sem a férje nem értett volna egyet, úgyhogy abszolút jó döntés hozott.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc.-n:

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top