Sztárok

Vége az elmúlt év találgatásainak: Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan a múltról és jövőről meséltek

Demcsák Zsuzsa és férje az nlc. Instagram élőjében válaszoltak a követők kérdéseire.

Demcsák Zsuzsa és Krishan két héttel ezelőtt házasodtak össze, végre hivatalosan is férj és feleség lettek. Az elmúlt egy évben sok megpróbáltatáson mentek keresztül, hiszen nagyon sok papírmunkával járt az életük összekötése és Krishan lakhely-változtatása. Többek között erről, gyerekekről, jövőbeli tervekről, főzésről és életmódváltásról meséltek az nlc. Instagram élő videójában tegnap este.

,,Nem akartunk elkerülni semmiféle papírmunkát, de tényleg nagyon rögös volt az út. Sokszor éreztük már, hogy célegyenesben vagyunk, aztán visszazavartak a rajthoz. Ez megterhelő volt, de túlléptünk rajta” – mesélte Demcsák Zsuzsa, válaszolva egy követő kérdésére. 

Arról is szó esett, hogy miként kommunikálnak a műsorvezető férjével a gyerekek. Zsuzsa elárulta, mindkét gyerek nagyon jól beszéli az angolt, ezért ez lett a közös nyelv. Itt Krishan viccesen megjegyezte, hogy éppen ezért nincs rászorulva arra, hogy magyarul beszéljen a családban. Azt is elárulta, hogy azért gyakorol, hiszen a kutya például csak magyarul ért, és természetesen ő is szeretné minél előbb megtanulni a nyelvet, amit egyébként nagyon nehéznek talál.

Zsuzsa arról is mesélt, hogy a szülei először kétkedve fogadták a hírt, ám megismerve a férjét megnyugodtak, hogy jó kezekben tudhatják a lányukat. Mivel a tévés édesapja diplomata, így ő is angolul beszél a vejével, de az édesanyja próbálja arra késztetni Krishant, hogy minél többet beszéljen magyarul.

Azt is elárulták, hogy terveznek közös jóga, illetve főzős videókat is, hiszen ezzel kapcsolatban is sokan érdeklődtek. Elindult nemrég Krishan Instagram oldala is, ahol az ő életmódjára és kultúrájára fektetik a hangsúlyt. A gyerektéma is szóba jött, erre azt válaszolták, hogy már van két gyermek a családjukban, ezért nem beszélnek róla napi szinten.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc.-n:

Demcsák Zsuzsa és Krishan

Demcsák Zsuzsa és Krishan (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top