Sztárok

Kiderültek a részletek Demcsák Zsuzsa titkos esküvőjéről – a műsorvezető elárulta, tervez-e közös gyereket indiai férjével

Az indiai rokonok élőben követték Demcsák Zsuzsáék esküvőjét a neten. A lagzit a nyár végén pótolhatják majd a családtagokkal és a barátokkal egy nagyszabású kerti összejövetelen.

Napra pontosan egy évvel azután, hogy a helyi szokások szerint Indiában összeházasodtak, Demcsák Zsuzsa Magyarországon is hozzáment indiai kedveséhez, Krishanhoz. A veresegyházi polgármesteri hivatalban tartott szűk körű ceremónián még a műsorvezető két gyerekének is kint kellett várakozni a járványhelyzet miatt, mivel a szerelmesek csak két tanú jelenlétében mondhatták ki egymásnak a boldogító igent – írja a legfrissebb Story magazin, amely képeket is közölt a titkos esküvőről és a márciusi jegyesfotózásról.

Demcsák Zsuzsa és Krishan tavaly tavasszal az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett össze - Fotó: Profimedia

Demcsák Zsuzsa és Krishan tavaly tavasszal az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett össze – Fotó: Profimedia

 „Kemény hónapok állnak mögöttünk, elképesztő harcot vívtunk a bürokráciával, hogy minden szükséges papír meglegyen. (…) Én első házasságomként tekintek erre a kapcsolatra. Most értettem meg, mi a valódi bizalom, meghittség, barátság, összetartozás, küzdés és kitartás, ami két embert összeköthet” – árulta el a 41 éves műsorvezető, aki úgy határozott, hogy nem veszi fel a férje vezetéknevét, és ezután is Demcsák Zsuzsának hívják.

Nem tervezünk gyereket. Igaz, Krishan egyszer azt álmodta, hogy születik majd egy lányunk, de megbeszéltük, hogy így, négyen, mi tökéletesen elegen vagyunk, remekül összecsiszolódtunk” – vallotta be a tévés.

A titkos esküvőről bővebben a legfrissebb Story magazinban!

A Storyban Demcsák Zsuzsa esküvője, Palácsik Lilla terhessége, Kulcsár Edina kislányáról az első képek

Olvass még Demcsák Zsuzsáékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top