Sztárok

Demcsák Zsuzsának az édesanyja segített, hogy összekapja magát

Videón mutatta meg Demcsák Zsuzsa, hogyan élnek most a gyerekeivel és a férjével. Még az anyukája is felbukkan a felvételen.

Egy percig sem gondolkozott Demcsák Zsuzsa azon, hogy elvállalja-e a TV2 felkérését, örömmel mondott igent a #maradjotthon forgatásra. Ahogy a műsorvezető fogalmazott: a jelen helyzetben azzal is segíthetünk egymásnak, ha tudjuk, másoknak is ugyanolyan gondjaik vannak, és esetleg elleshetünk tippeket, trükköket, ki hogyan éli túl a bezártságból adódó nehézségeket.

Demcsák Zsuzsa otthon

Demcsák Zsuzsa hajnalban kezdi a napot, így van egy kis ideje magára is

A saját kamerával rögzített felvételeken egyúttal láthatjuk azt is, hol él, hogyan él Demcsák Zsuzsa a családjával, és szerepel a videókban a fia, Benedek és a lánya, Tamara is. 

„Ma estétől fogadjátok szeretettel (különös tekintettel a gyerekeimre) a családomat a #maradjotthon #tv2 #dokureality műsorban! #büszkevagyokrájuk” – írta a tévés az Instagram-oldalán. 

Demcsák Zsuzsa gyerekei, Kiss Benedek és Kiss Tamara

Demcsák Zsuzsa gyerekei, Benedek és Tamara a TV2 sorozatában

Sokan voltak kíváncsiak arra, hogy a műsorvezető férje, Krishan szerepel-e a sorozatban, és most már megkaptuk a választ is: 

Krishan később indítja a napot a feleségénél, aki korábban azt mondta, hogy őt az évtizedek óta tartó rutin is is viszi előre, ezért kel már hajnali öt előtt. 

Megnézem
Összes kép (4)

 

Akire pedig nem számítottunk, az a műsorvezető édesanyja, aki meglátogatta a családot, és a kertben, maszkban beszélgetett Zsuzsával. Mint utóbb kiderült: ez nagyon jót tett a műsorvezetőnek. Demcsák Zsuzsa beismerte, hogy kezd elmerülni a napi darálásban, és jólesett egy kis bátorítás, és az, hogy kiadhatta magából a feszültséget. 

Itt meg tudod nézni, milyen aranyos lett Demcsák Zsuzsa otthoni videója: 

Mások is „beengedték” a nézőket a lakásukba: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top