Trend

Sztárok melegítőben: a karanténstílust ők is lazán nyomják

Nem emlékszel, mikor húztál utoljára csini ruhát? Ne aggódj, a sztárok is így vannak ezzel! Karantén idején a melegítő tökéletes outfit hírességfaktorral és nélküle is.

Ha alapvetően nem az athleisure a te stílusod, gyanítom, az elmúlt hetek outfitje akkor is kimerült a melegítőben és ezt tökéletesen meg tudjuk érteni. Mi, a szerkesztőség tagjai sem cifrázzuk túl a dolgokat, a home office–home school tengelyen épp elég mackóban végiglavírozni nap mint nap. Hogy ennél is biztatóbbat írjak, még a legnagyobb sztárok sem tolják túl feleslegesen a napi cicomát, egy kényelmes mackós szett és a zuhanykonyt abszolút pazar megoldás számukra.

Így van ezzel Ördög Nóra is, akinek smink nélküli #maradjotthon fotóit igazán jó érzés nézegetni, posztjai alapján pedig ismét csak kiderül, ők is épp olyanok, mint mi, esetleg csak kicsit többet szerepelnek a kamerák előtt.

Majka párja, Majoros Hajni Instás oldala is mentes a felesleges karanténkerától, a múlt vasárnapi rántott hús megsütése például náluk egészen hasonlóan zajlódhatott, mint magyar háztartások százaiban. Esetleg Hajnira a végén több liszt került, na de kire nem fér rá egy kis mókázás, pláne most?

Hogy a nemzetközi csapatot is megemlítsük, Liv Tyler legutóbbi bejegyzése is idekívánkozik, hiába farmer az a kezeslábas, gyorsított fürdőtakarítós videójából talán látszik, ő sem játssza meg magát a négy fal (és az Insta) kedvéért.

Elle Fanning, a vörös szőnyeges események csillaga az egyik legátlagosabb hollywoodi híresség is egyben, aki akár a szomszéd lány is lehetne legutóbbi fotója alapján: melegítőben, smink nélkül kér mindenkit, maradjon otthon.

Igaz, Marc Jacobs szeret az otthonában is parádézni, amit egy olyan klasszis divattervezőtől, mint ő végtére is elfogadhatunk, mégsem veti meg a melegítős szereléseket sem. Pláne, ha ő maga a tervezője.

Sánta Juliska táncművész és férje, Sánta László színművész videója, melyben vicces cuccokban táncolnak, sokunk arcára csalt mosolyt, de arról is posztolt már a büszke anyuka, mikor a frissen érkezett könyvkupacot fedezték fel kisfiával. Olyan rég nem öltöztem fel rendesen, hogy tegnap felvettem egy farmert, csak hogy emlékezzek milyen is az…” – írta csütörtöki táncos posztjához, mi pedig sűrűn bólogattunk, miközben sorait olvastuk.

Tóth Gabit láthattuk már kényelmes, sportos szerelésekben korábban is, most pedig, hogy jobb mindenkinek otthon maradni, nyilván ő sem fordul ki önmagából és kezd tűsarkúban tipegni a nappaliban, kislányával a karjában. Helyette megteszi egy fekete trikó és egy lezser naci is, naná!

Ellen DeGeneres humorista és felesége, Portia de Rossi színésznő főzőcskézéssel és legózással ütik el az időt, amihez nekik is tökéletesen elég a kényelmes, melegítős szerelés.

Singh Viki néhány napja posztolta magáról a lenti mackós-pólós fotót, amely mellé több jó tanácsot is megosztott követőivel arról, mivel, miként tudják a lehetőségekhez képest leghasznosabban kihasználni az otthonlét üres perceit, óráit.

Az olasz celebritás, Chiara Ferragni már 27. napját tölti karanténban milánói otthonában, ha emlékeztek, ő volt az, aki férjével már az első napokban több millió eurót gyűjtöttek össze hazájukban a koronavírus ellen küzdelem javára. Az elmúlt hetekben adott már férje koncertet az ablakból, tartottak hármasban szülinapot a kisfiuknak és a mókázást sem vetik meg, például collstokról szánkóztatják az Oreót – természetesen melegítőben. 

Megható, miként segítik egymást az emberek, hogy könnyebb legyen feldolgozni a járványhelyzetet:

Ördög Nóra és Nánsi Pál az otthonukban.

Ördög Nóra és Nánási Pál az otthonukban (Fotó: Instagram/ordognora)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top