TV-sztárok

Összeházasodnak nyáron Majkáék. „Eddig tudtam tartani magam” – üzente a rapper

Három hónap múlva esküvőt tart Majka és párja, Majoros Hajni.

Esküvői naplót indított a Story magazinban Majka és párja, Majoros Hajni. Az első bejegyzésben a rázós múltjáról őszintén valló rapper-műsorvezető elárulta, hogy nyáron összeházasodnak, attól viszont már most nagyon ódzkodik, hogy műszálas öltönyben vagy kordbársony zakóban izzadjon a szertartáson. Legszívesebben tornacipőben és rövidnadrágban nősülne, hiszen úgyis meleg lesz.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egy férfinak ilyenkor már idegeskednie kéne. De én még abszolút nem érzem azt, hogy az esküvőnek milyen jelentősége van. Meglehet, majd ezzel is úgy leszek, mint minden más fontos dologgal az életben, 10 perccel a kezdés előtt kapok agyvérzést. És miután elkezdődött, attól kezdve semmire nem fogok emlékezni, annyira gyorsan történik majd minden” – vallotta be Majka, hozzátéve: „Elérkezett az idő, és 41 évesen én is beállok a sorba. Eddig tudtam tartani magam.”

A rapper-műsorvezető addig is igyekszik lélekben felkészülni az „új korszakra”. Mint írja: „Három hónap múlva esküvő. Most kéne még egy csomó olyan dolgot megcsinálni, amit csak egy nőtlen férfinak szabad. Na de mik ezek? Összeszedem a nős barátaimtól, hogy mi az, ami a legjobban hiányzik nekik abból a korszakból, amikor még nem voltak házasok, és gyorsan letudom júniusig.

Folytatás a Story magazin legfrissebb, e heti számában!

A Story

Olvass még Majkáékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top