Sztárok

Majoros Hajni és Majka: „Amekkora tűz van az együttlétünkben, akkora tűz lobog a veszekedéseinkben ”

Teljes mértékben megbízik Majkában párja, Majoros Hajni, aki hisz benne, hogy szerelmével mindent meg tudnak beszélni.

Majoros Hajni és Majka több mint kilenc éve vannak együtt, és mára két csodálatos kisfiú szülei. Kapcsolatukban sokan nem hittek, de a szerelemesek minden kétkedőre rácáfoltak. Majoros Hajni és Majka a kapcsolatukról a Story magazinnak ünnepi dupla számában meséltek.

„Esténként, miután ágyba bújunk, Hajni a mellkasomon alszik el tévénézés közben, ha birizgálom, simogatom a fejét. Érintésmániás vagyok, és egyre jobban hiányzott az életemből, hogy ő is simogasson engem. De mivel nem olyan pózban szoktunk tévézni, hogy az arcom, a vállam a kezére essen, idáig elfogadtam, hogy a simogatásomat képtelen megoldani. Nyolc és fél évig tűrtem, de nemrég a sarkamra álltam: ebből elég!” – mondta nevetve a zenész a Story karácsonyi fotózásán.

„Kitaláltunk egy sajátos rendszert: ’A’ és ’B’ napokat neveztünk ki, ezek váltják egymást a héten. Az egyik Hajni napja, olyankor én birizgálom a haját és a szemöldökét, amire önfeledten elszundíthat, a másik pedig az enyém, amikor én kapom ugyanezt a törődést. Nincs kibúvó, a szabályt kötelező betartani. Az új módink különben egy hatalmas fejlődés Hajni részéről, büszke is vagyok arra, hogy mit meg nem tesz a kedvemért.”

Két gyerek mellett szükség is van arra, hogy tudatosan figyeljenek egymásra.

„Gyorsan és könnyen elhidegülhetünk a párunktól. Már az is elég a bajhoz, ha egyikünk érdeklődése csökkenni kezd a másik iránt. Szerencsére mi igyekszünk olvasni a gyanús és veszélyes jelekből, rögtön megbeszéljük, ha nem stimmel valami, és változtatunk.”

Egyikük sem akarja úgy beállítani a kapcsolatukat, mintha nálunk mindig minden a legnagyobb rendben lenne, Hajni szerint is fontos, hogy egymásnak se és a külvilágnak se hazudjanak.

„Persze mi is össze tudunk kapni, amekkora tűz van az együttlétünkben, akkora tűz lobog a veszekedéseinkben is. Rémesen tudunk ordibálni, talán ezen lenne a legnehezebb változtatni.”

A Story ünnepi számában ennél hosszabban mesél Majka és Hajni a kapcsolatukról, a gyerekeikről és a terveikről: 

A Story magazin Majkával és Majoros Hajnival a karácsonyi családi fotózáson beszélgetett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top