Sztárok

Majka vallomása: „Egész nap rád gondolok”

Könnyen legyinthetnénk, hogy semmi különös, csak Majka megint valami olyat posztolt, amitől beindultak a követői, és elárasztották őt hozzászólásokkal. De azért ezt jó volt olvasni.

Jó, hát az utóbbi napokban egy kicsit besűrűsödött a levegő Majka körül, egészen pontosan a Fonogram után. Ment ott az adok-kapok, miközben a zenész amúgy a világ másik végén volt. Jelenleg ugyanis Majka Las Vegasban a pókertudását csiszolja, és az sem kizárt, hogy később ebből tartaná el a családját. 

Fotó: Instagram/Majka

De nem ezt akartam megosztani, hanem hogy milyen szívmelengető volt, ahogyan Majka a fiát, Olivért köszöntötte. A legkisebb Majoros idén hároméves, és ugyanolyan energiabomba, mint a testvére, Marián, a zenész rajongói pedig odavannak érte. 

„Édes szerelmem! Távol vagyok, de egész nap rád gondolok! Isten eltessen” – írta Majka és nem sokkal később már több ezer lájkot kapott a rövidke posztja. Ebből is látszik, hogy nem csak a botrányokat értékelik a rajongói. 

Tavaly az UNICEF rendezvényén mesélt arról Majka, milyen apának tartja magát és hogyan néz ki a családi életük: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top