nlc.hu
Sztárok

Majka 44 éves lett

Igazi nőcsábász hírében állt, mára hűséges férj és apuka a születésnapos Majka

Ma ünnepli 44. születésnapját az ózdi rapper, aki az elmúlt több mint 20 évben már rengeteg arcát megmutatta az országnak.

Majoros Pétert, azaz Majkát 2002-ben ismerte meg az országValóVilág első szériájában. Az ismertséget jól kihasználva, elképesztő karriert futott be. Majka ma már sikeres rapper, teltházas koncerteket ad, és rengeteg rajongója van, kicsiktől a nagyokig. Emellett rendszeresen szerepel a tévében, például évek óta a Sztárban Sztár leszek! ítésze, idén pedig a Zsákbamacska egyik műsorvezetője volt.

Majka

Fotó: Trenka Attila

A ma 44 éves rapper sosem fogta vissza magát, ha véleményt kellett nyilvánítani, akár a zenéjén keresztül, akár mint híresség vagy magánember. Rendszeresen odaszól a politikának, celebeknek és az éppen aktuális hírekről is sokszor megvan a véleménye. De a legtöbben így szeretik, ahogy van. Az ózdi srácból, akit Magyarország megismert, azóta férj és két gyönyörű fiú édesapja lett. 

Majka 2000
Megnézem
Összes kép (8)

Kusza szerelmi szálak

Már egészen tinikora óta nagy nőcsábász volt a rapper, akinek az önbizalma azóta sem csökkent.

Ha akartam egy nőt, akkor én mindig megkaptam egy nőt. Szerintem semmi különlegeset nem tettem. Szórakoztató csávó voltam mindig és azt mindenki tudja, hogy ha valaki mellett szórakozol, meg jól érzed magad, akkor az egyenes út, hogy történjen valami, ha egy férfi-női kapcsolatról van szó

magyarázta korábban Majka, aki arról mesélt, hogyan élte meg a szakításokat, ami jó pár a média szemeláttára zajlottak – Volt, olyan, akivel nehéz volt szakítani. Nyilván, akivel én szerettem volna, vele eggyel könnyebb volt. Volt olyan, hogy a helyzet adta: el kell engedni ezt a dolgot. És olyan is, amikor nem akarsz szakítani, de kell, mert látod, hogy ez a kapcsolat nem pozitív dologhoz fog vezetni. A válás – a szüleim példáját látva – nekem nem egy ilyen kiabálós dolog. Hanem inkább az, hogy ez elmúlt, beszéljük meg, te csinálod ezt, én csinálom azt. Talán a szüleim váláskezelésének is köszönhető – soha nem láttam őket egymással veszekedni, a válás után rosszban lenni –, hogy ezt vittem tovább. Emiatt is lehet, hogy egyetlenegy volt csajommal sem vagyok rosszban.

Vissza a kezdetekhez, ugyanis a ValóVilág után Majka szerelmi élete is tele volt izgalmakkal. Egy rövid ideig egy párt alkotott, Fresh Andival, akivel a szerelme egy televízió stúdiójában kezdődött. Eleinte Majkának nem volt szimpatikus az énekesnő, de később elkérte Andi telefonszámát. A pár megismerkedése után három hónappal már össze is költözött egy angyalföldi lakóparkban. 

Majd óriási vihart kavart, amikor kiderül, hogy Kiss Ramóna, a Barátok közt egyik szereplője és Majka egymásba szerettek. Sok rágalom érte kapcsolatukat, ám ezeket a fiatalok már rég elfelejtették. Azt mondták, sokat tanultak egymástól, s szerelmük felnőtté tette őket. Igaz ugyan, hogy sokszor vitatkoztak, veszekedtek egymással, de utána mindig édes volt a kibékülés.

Őket követte Debreczeni Zita, akivel szintén filmbe illőnek tűnt a szerelmük, sőt egy időben a rajongók azt gondolták, ennek a kapcsolatnak akár esküvő is lehet a vége. Ma már tudjuk, esküvő valóban volt, de nem egymással keltek egybe. 

2009 környékén egy rövid időre Molnár Anikó is képbe került. Ugyan kapcsolat nem alakult ki a villalakó és az egykori Nagy Ő között, azt nem titkolták, voltak vad éjszakáik, sőt a rapper azt is bevallotta, valóban szerelmes volt Anikóba. 

Ezt követően Zana Katicával alkotott egy párt három évig a rapper, majd kisebb kalandjai voltak Takács Adrienn-nel és Kóti Mónika, művésznevén, Mandy Bright-tal.

Majka és Fresh Andi 2003
Megnézem
Összes kép (4)

Kanyargós úton ugyan, de végül Majka eltalált Szentiványi Hajnalkához

Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok – nyilatkozta idén márciusban a rapper. –

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek! De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem.

Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód.

Dundikával egyébként az Ezek megőrültek forgatásán jöttek össze és azóta is elválaszthatatlanok. Van két csodás gyermekük és két évvel ezelőtt hivatalosan is összekötötték az életüket.

 „Nagyon fontos a kémia, egy házasságban ez is az alapja annak, hogy az 10-15-20 év után is jól tudjon működni. Petivel még most is szenvedélyes kapcsolatunk van. Elég egy érintés, egy pillantás és ha megvan közöttetek a kémia, akkor érzed a másik rezgését. Nálunk ez a mai napig is így működik. Ha ez elveszik nagyon nehéz visszahozni, de szerencsére erről nincs tapasztalatom – nyilatkozta pár hónapja Majoros Hajnalka, aki azt is elárulta, mi a 13 éves kapcsolatuk titka

Petiben mindent megtaláltam, ami nekem a legfontosabb a férfiakban. Nekem külsőleg ő egy helyes pali, szabályos a kis orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, és minden fontos tulajdonságból van benne egy kicsi. Megmaradt egy kicsit a titokzatossága. Nem visszük túlzásba a kommunikációt.

 Én ezt régen nagyon sajnáltam, most viszont már nagyon jól tudom, mikor kell hozzá hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, hogy azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, menj és beszéld meg ezt a barátnőddel. Nekem ezt az elején azért össze kellett rakni fejben, hogy van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és nem is akar az lenni, mégis teljes értékű társam lett. Ez azért idő volt. Ez az, amikor összecsiszolódsz valakivel. A legfontosabb dolgokat megbeszéljük, de nem beszélünk borzasztóan sokat.

Majka és Dundika 2011
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top