nlc.hu
Sztárok

Majka és az évek

Így nézett ki 20 évvel ezelőtt Majka – Fotó

Követői szerint egyre jóképűbb.

Majoros Pétert, azaz Majkát 2002-ben ismerte meg az ország a ValóVilág első szériájában. Az ismertséget jól kihasználva, elképesztő karriert futott be. Majka ma már sikeres rapper, teltházas koncerteket ad, és rengeteg rajongója van, kicsiktől a nagyokig. Emellett rendszeresen szerepel a tévében, például évek óta a Sztárban Sztár leszek! ítésze, idén pedig a Zsákbamacska egyik műsorvezetője volt. 

Majka

Fotó: Trenka Attila

A 43 éves rapper sosem fogta vissza magát, ha véleményt kellett nyilvánítani, akár a zenéjén keresztül, akár mint híresség vagy magánember. Rendszeresen odaszól a politikának, celebeknek és az éppen aktuális hírekről is sokszor megvan a véleménye. De a legtöbben így szeretik, ahogy van. 

Az ózdi srácból, akit Magyarország megismert, azóta férj és két gyönyörű fiú édesapja lett. Most pedig felült a nosztalgiavonatra és 10 fotót mutatott magáról, az elmúlt 20 évből, egészen visszamenve a 2002-es ValóVilág-ig. Mondanunk sem kell, egyetértünk követőivel, akik szerint a rappernek nagyon jól áll a kor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top