nlc.hu
Sztárok

Majka beszélt G.w.M és Azahriah konfliktusáról

Majka G.w.M-ről: „Sok ember azt hiszi, ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés”

Majka nem érti, hogy miért kell villogni a vagyonnal.

Az utóbbi hetek G.w.M és Azahriah csatározásától voltak hangosak: a 21 éves énekes az első magyar sztár, aki ilyen fiatalon megtöltötte a Papp László Arénát, legfőképp ebből fakadt a nézeteltérés. A rapper erre azt mondta, hogy ő már évekkel ezelőtt fellépett ott, illetve megjegyezte, hogy neki annyit ér a ruhatára, amennyi a profit egy Aréna-koncert után. 

Az ACNews Majkát kérdezte az eset kapcsán, aki elmondta az őszinte véleményét G.w.M kijelentéseiről, valamint a konfliktusról is. „Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi hárommilliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom, mire jó az, ha fitogtatja valaki azt, amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka” – nyilatkozta a rapper.

Majka

Fotó: TV2

„G.w.M-et nagyon kissrác kora óta ismerem. Mindig kedves, tisztelettudó volt. Azahriah pedig egy elképesztően tehetséges srác, aki most a tinédzserek kedvence. Külföldi rapperek is mutogatják a drága holmikat, mert így akarják megmutatni, hogy kitörtek a szegénységből, és más életet élnek, mint előtte. Egyébként nem csak a rapperek villognak a luxussal, bár ezt az embertípust soha nem értettem…” – zárta szavait Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top