nlc.hu
Sztárok

Egyre jobban durvul G.w.M és Azahriah harca

Egyre jobban durvul G.w.M és Azahriah harca

G.wm. és Azahriah rajongói is beszálltak a harcba, és nyomdafestéket nem tűrő módon alázzák egymást.

Újabb mérföldkőhöz érkezett Azahriah és G.w.M botránya: a két zenész még tavaly ugrott egymásnak, mikor az európai turnéjára készülő énekes burkoltan megalázta G.w.M zenésztársát. Ez annyira betette a kaput a rappernél, hogy egy hosszú videóban tette helyre Azahriah-t – írja a Bors.

Azahriah még múlt heti fellépése elején egy fiktív híradást játszottak be, melyben az énekes elrablásáról beszéltek, azonban elhangzott egy mondat, amit kifejezetten G.w.M-nek címeztek.

G.w.M. és Azahriah harca

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták”– mondta a híradós, a háttérben pedig a megkötözött Azahriah volt látható, ahogy G.w.M albumát hallgattatják vele. 

Várható volt, hogy G.w.M rajongói nem hagyják annyiban, hogy kedvencüket alázzák nyilvánosan.

“Nem értem, hogy ez a 21 éves kis h*gyos mit ugat a Petőfi Sándor bajsza alatt. Ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőbe mint a többi pávafejű” – írta G.w.M. rajongója.

“Egy szó mint száz, Azahriah Magyarország mai legjobb zenésze, G.w.M pedig a kolbászfesztiválok királya” – írta az egyik követő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top