nlc.hu
Sztárok

Azahriah gyermekkoráról énekel

Azahriah megtöltötte az Arénát, de nem felejti nehéz gyerekkorát

Nem feledi, honnan jött.

Azahriah videós tartalomgyártóból lett népszerű zenész, aki zenei karrierje második évében már a Budapest Parkot is megtöltötte, most hétvégén pedig a Papp László Budapest Sportarénában adott telt házas koncertet 14 ezer rajongója előtt.

Azahriah

Azahriah (Fotó: Instagram)

Mindemellett új dala mindössze hét napja jelent meg, de már több mint egymillióan hallgatták meg a YouTube-on, így magabiztosan uralja a videómegosztó portál felkapottak listáját. A zenész az rtl.hu-nak nyilatkozott a Szosziazi című sláger születéséről, ami gyakorlatilag gyerekkorának körülményeiről íródott. 

„A régi telepi emlékeimről, élményeimről írtam ezt a dalt. A kilátástalanság a fő témája, amivel a csóróságba keveredett gyerekek nagy része már nagyon fiatalon szembesült. Nem romantizálom a hip-hopban elterjedt szóhasználattal élve teljes »gettóba« Újpalotát, a sulinkba is vegyes társadalmi státuszú családok gyerekei jártak. De a legtöbbjüknek már a születésükkor megpecsételődik a sorsa. A telepen ragadnak, bezárva örökké a panelházak rengetegébe” – mondta a zenész, akinek arénás koncertjét az RTL két híradósa, Erős Antónia és Szellő István konferálta fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top