nlc.hu
Sztárok

G.w.M. is keményen beszólt Azarhiahnak

„Most már tényleg vegyél vissza az arcodból” – G.w.M. is beszállt a legújabb Azahriah-botrányba

Nem semmi stílusban nyilatkozott G.w.M.

Azahriah-ról pár héttel kezdett cikkezni a bulvársajtó, ugyanis egy rajongó közzétett róla egy videót, amin éppen megcsalja a barátnőjét egy koncert után. A 20 éves előadó egyre nagyobb tömegeket mozgat meg egy-egy koncertjén. Tegnap indult el Instagramon egy adok-kapok, amikor a rapper Missh az Instagram-sztorijában azon viccelődött, hogy Azahriah rocksztárként hivatkozik magára az egyik dalszövegében. 

G.w.M.

G.w.M. (Fotó: Instagram)

Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni, amikor a benzinkúton képért jöttél oda és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új nagy hullám. Én a Pizza King type repesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos” – adta válaszul Azahriah, amit már Varga Márk, azaz G.w.M. sem hagyott szó nélkül. 

Kulcsár Edina párja nyomdafestéket nem tűrően szállt be a szócsatába legutóbbi Instagram-történetében

Na te kis sz*aros. Most már nagyon nagy ember vagy, komolyan. Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy Pizza King type repesek? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, hogy mi lesz belőled, ha nagy leszel. Tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad, öcsém. Örüljél annak, hogy ha a Missh rólad beszél” – mondta kicsit idegesen a rapper a történetében, melyben természetesen megjelölte Azahriah-t is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top