nlc.hu
Sztárok

Azahriah gázsija

Bármennyit képesek megadni Azahriah-ért a koncertszervezők

Kiszivárogtak az anyagiak.

Sorba állnak a koncertszervezők Azahriah-ért, és szinte bármennyit képesek megadni azért, hogy hazánk jelenleg legnépszerűbb előadója az ő színpadukon lépjen fel. Az énekes és menedzsmentje pedig él is a lehetőséggel: komoly sikereikkel a háta mögött Azahriah joggal kér el egy-egy koncertért magas összegeket, amit – a Blikk információi szerint – komolyabb egyezkedés nélkül meg is adnak neki, hiszen garantált a telt ház.

Azahriah

Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az egyik idei koncertjének szervezője elárulta a lapnak, milyen anyagi feltételeket szabott neki a népszerű előadó és menedzsmentje: „Nem fix árat kért, hanem a jegybevételekből befolyt összeg 75 százalékát. (…). Ennyiért korábban még nem szerződtettem senkit, de hát ő most tényleg minden pénzt megér.”

Tabár Zoltán, a KoncertBooking tulajdonosa szerint Azahriah reálisan lőtte be a már említett esetben a gázsiját: „Mindenkinek a népszerűségétől függ, mennyit kér és azt meg is adják-e neki. Ez egy kiugró százalékos aránynak mondható, de Azahriah könnyen megteheti ezt is.

A fiatal énekes amúgy az idénre már kevés hazai koncertet vállal, bármennyi pénzt is kínálnak neki. Az eddig meghirdetettek alapján itthon, 2024-ben összesen tízszer lép majd színpadra. „Idén Magyarországon nagyon kevés fellépést vállal, amiket már le is kötöttünk. Ezért hiába keres bárki is, tripla gázsiért sem kötünk le újabb fellépést itthon 2024-re” – nyilatkozta az énekes menedzsmentjétől Tóth Gergely.

Két nappal ezelőtt amúgy új dallal állt elő Azahriah, a klipjét pedig alig néhány óra alatt már százezren látták:

A zenész egyébként szervezőként és felszólalóként is részt vesz majd a péntek esti Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért című tüntetésen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top