nlc.hu
Sztárok

Azahriah Skatulya I. album 2024

Megjelent Azahriah új albuma

A Skatulya I. csütörtökön jelent meg, Azahriah májusi Aréna fellépéseihez időzítve.

Azahriah új albuma Skatulya I. címmel, csütörtökön jelent meg, a népszerű dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve. A lemezen szereplő mariana.árok már 2,5 millió megtekintés felett jár a YouTube-on, a cipoe pedig 1,6 milliónál.

 

Az albumon hat további dal is van.

„Korábban mindig próbáltam előre összeírni, megtervezni minden dalt, aszerint haladni az alkotómunkával, ahogyan a fejemben egy album összeállt. Viszont a zenekészítési folyamat ennek a szöges ellentéte: a legjobb hangulatok, illetve a legértékesebb gondolatok és dallamok mindig akkor érkeznek, amikor nincs előre felvázolva, milyen lesz a teljes egész”

– idézte a zenészt közleményében a Supermanagement.

A sorozat első részeként bemutatott Skatulya album

kísérletező, szélsőséges hangzásvilágból próbál összefüggő sztorit formálni. A tartarosz című dal például heavy metál. Azahriah május 24-től 26-ig három egymást követő önálló koncertet ad a Puskás Arénában. A 22 éves dalszerző-énekes YouTube-on 466 millió megtekintés felett jár; Spotify-on havonta 25 milliószor játsszák le a számait.

Megjelent Azahriah új albuma

Azahriah a Budapest Park után 2022-ben a Sziget

Nagyszínpadán lépett fel, tavaly teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. 2023 novemberében tízállomásos, teltházas európai turnén jártak, többek közt Varsóban és Londonban is.

A korábban Tom Street néven youtuber Azahriah énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, így a OneRepublic előzenekara lett a Hősök terén. Tavaly júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top