nlc.hu
Életmód

Megcsalta a párját Azahriah

„Nem haragszom… csalódott vagyok, és fáj” – reagált a megcsalásra a népszerű magyar énekes, Azahriah barátnője

Luna a közösségi oldalán osztotta meg az érzéseit.

A fiatalok körében igencsak népszerű énekes, Azahriah, azaz Baukó Attila a Szolnoki Palacsintafesztiválon a backstage-ben szexelt az egyik rajongójával, erről egy videó is felkerült az internetre. Azahriah nem tagadta a történteket. Bevallotta, nagyon sajnálja, hogy megbántotta a jelenleg Mallorcán tartózkodó barátnőjét, az ismert influenszert, Lunát. Párja egy furcsa üzenetben reagált a közösségi oldalán a megcsalásra és a kirobbant szexbotrányra – írja a Blikk.

Azahriah és Luna

Azahriah és barátnője, Luna – Kép: nlc-montázs, fotók forrása: (b): @paulsonati / Instagram // (j): @lunacskaaa / Instagram 

A gyűlölet és az utálkozás nem megoldás semmire. (…) Mert a jó, a rossz csak szó, olyan, ami sokszor változó. Minden ember más, és pont ezért mindenki a maga módján egy csodálatos ember. Van olyan, amikor akarva/akaratlanul fájdalmat okozunk olyan személyeknek, akik soha nem érdemelnék meg. (…) Egy biztos, minden ember a tőle telhető legjobbat akarja nyújtani minden téren. Van, amikor “csak” ennyire futja. Nem haragszom… csalódott vagyok, és fáj. Ez most az én csatám lesz” – olvasható többek között a posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top