nlc.hu
Baba

Majoros Hajnalka fiáról

Majoros Hajnalka: „Az érzelmi skálám tartománya duplázódott melletted”

A nehéz pillanatok is szépek Olivér mellett.

Majoros Hajnalka sűrűn posztol közösségi oldalain megható sorokat. Így tett akkor is, amikor kisebbik fia, Olivér elballagott az óvodából, vagy amikor férjével, Majkával a házassági évfordulójukat ünnepelték

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka (Fotó: Schumy Csaba)

A büszke anyuka most sem finomkodott a szavakkal és gyönyörű köszöntőt írt Olivér 7. születésnapjának alkalmából. 

„Pontosan 7 éve robbantál be életünkbe úgy, hogy szinte mindent felforgattál. Céltudatos (akaratos), erőtől duzzadó (mindenen átgázoló), érdekérvényesítő (hisztis) természetedhez fel kellett nőnünk, fejlődnünk, alkalmazkodnunk. Tanítottál és tanítasz minket folyamatosan a türelemre, megbocsátásra, lelki békére. Mivel egy angyalbőrbe bújt kisördög vagy, melletted semmi sem fekete és fehér. Te magad vagy a szivárvány összes színe, a hangskála összes dallama és a tavasz minden illata. Az érzelmi skálám tartománya duplázódott melletted, az őrületbe kergetés és az anyai szerelem között mindent átélünk naponta többször is, és ez így van rendjén! Hálát adok az égnek, hogy vagy nekem” – írta Dundika legutóbbi Instagram-bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top