nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajnalka megkönnyezte fia ballagását

„Potyogtak a könnyeim” – Majka felesége nagyon meghatódott fia nagy napján

Majoros Hajnalka nem tartja magát egy dráma-királynőnek, de ezúttal ő is elérzékenyült.

A híres rapper, Majoros Péter, Majka és felesége, Majoros Hajnalka két gyermeket nevelnek, és a közösségi médiában szeretettel osztják meg a boldog pillanatokat követőikkel. 

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalka (Fotó: Instagram)

Kisebbik fiuk, Olivér nemrég töltötte be hatodik születésnapját, amit a család egy külföldi utazással ünnepelt meg. Dundika ritkán érzeleg az Instagram-oldalán, és mint kiderült, a mindennapokban sem az a sírós fajta. Most mégis ejtett pár könnycseppet, amikor Olivér ballagásán vettek részt. A megható történetet meg is osztotta a követőivel. 

Oli ma ballagott az óvodából. Reggel még csak úgy gondoltam erre a csütörtöki napra, hogy kispéntek és remélem megtalálom Oli ingjét, illetve, hogy a lufi ne repüljön el jó messzire még az esemény előtt, egyszóval hogy ez is egy átlagos nap. De ahogy ott figyelmesen hallgatta az érzelmes búcsúbeszédet és állt a többiekkel és én csak bámultam és csodáltam, hogy megnőtt, eszembe jutottak azok az emlékek, amikor kibújt az első icipici fogacskája, amikor először mondta, hogy anya és egyedül használta a kanalat.. Potyogtak a könnyeim” – írta a bejegyzésében a büszke anyuka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top