nlc.hu
Sztárok

Így ünnepelte Majka családja a 6 éves Olivér születésnapját

Felejthetetlen utazással lepte meg szülinapos fiát Majka

Az egész családnak különleges élmény volt.

Majoros Péter, Majka kisebbik fia, Olivér most ünnepelte 6. születésnapját. A rapper és felesége, Majoros Hajni mindent megtettek, hogy felejthetetlenné tegyék ezt az ünnepet a gyereknek, így nem csak egy, hanem egyenesen két országba is elvitték. 

Majka a fiaival

Majka és a fiai Londonban (Fotó: Instagram)

Majka közösségi oldalán számolt be róla, hogy az első állomás London volt, ahol az egész család élőben nézhetett meg egy BL-meccset, amit mindenki nagyon élvezett, még a 10 éves Marián is.

„@zsoltlow barátunk meglepett minket egy pár darab BL negyeddöntős jeggyel… Mivel Olivér elérte azt a kort, hogy gyakorlatilag mindenben a focit látja, így a szülinapjára egy londoni utat kapott. Marcit is megfertőzte a futball, így ő is a csomag része lett. Az eredmény sajnos nem nekünk kedvezett, de így is egy szuper élmény volt” – írta a bejegyzésben.

Ezt követően ismét repülőre szálltak, a következő cél Spanyolország volt. Majka ezúttal sem hagyta a követőit kép nélkül. Barcelonából is iszonyat cuki képeket osztott meg, melyeken megmutatta, milyen jól érzik magukat a srácok a tengerparton. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top