nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edinának százszeresére nőttek egyes bevételei

Ennyit keresett tavaly Kulcsár Edina, Majka és Sebestyén Balázs

Sikeres évet zártak a hazai hírességek.

Kulcsár Edina

A háromgyerekes édesanyáról korábban is megírtuk, hogy eredményes évet zárt. Három cégének ő az egyedüli tulajdonosa. A BeautyStation Kft. a 2021-es 88 milliós árbevételét tavaly 143 millióra növelte, az eredménye pedig közel százszorosára nőtt: 727 ezer után 68 millió forint lett. Az Edina Kulcsár Kft. a 2021-es ötmilliós mínusz után 81 millió forintos árbevétel mellett közel 58 millió forintos adózott eredményt hozott. Harmadik vállalkozása, a Megabeauty Kft. mindössze 3,5 millió forintos árbevételt és bő százezer forint adózott eredményt hozott mutathat fel – írja a 24.hu.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Schumy Csaba)

Majka

Az énekes cége, a Dyma MM Kft. a 2021-es évet 300 millió forintos árbevétellel, illetve 84 milliós eredménnyel zárta: előbbi 2022-ben 380 millióra nőtt, utóbbi 78 millióra apadt. Kiderült az is, hogy a rapper az előző év eredménytartalékának terhére 80 millió forintos osztalékot vett ki a cégéből. 

Sebestyén Balázs

A rádiós cége, a Phova Kft. 2021-es 316 millió forintos árbevételét félmilliárd forintra tornázta fel 2022-ben, a 165 millió forintos eredményből pedig 177 millió forint lett. A beszámolóhoz csatolt határozatból az is kiderül, hogy utóbbi eredményét teljes egészében kifizetik osztalékként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top