nlc.hu
Sztárok

Családi drámák a magyar hírességek körében

Nem csak Opitz Barbi háborúzik nyilvánosan a családjával: sztárok, akik rossz viszonyban vannak a szüleikkel

Az utóbbi időben Opitz Barbi családi viszályától hangos a média, azonban nem ő az egyetlen, aki rossz kapcsolatot ápol a szüleivel. Cikkünkben nyolc sztár családi történetét olvashatjátok.

Gyakran eshetünk abba a hibába, hogy másokhoz hasonlítjuk a saját életünket, főleg a közösségi média megjelenése óta, ahol sokan csak a tökéletességre törekszenek. Hiába azonban a sok követő, ruha, pénz és csillogás, ha évekig cipeljük a családi problémáinkat, melyek nem hagynak nyugodni. Sokan talán mindenüket odaadnák azért, hogy megtapasztalják, milyen is a családi idill. Cikkünkben összegyűjtöttünk nyolc hírességet, akik szintén hasonló problémával küzdenek, és megromlott családjukkal a viszonyuk.

Opitz Barbi 

Opitz Barbi tavaly ősszel jelentette be, hogy egy párt alkotnak Serleg Alberttel, ami igazi lavinát indított. Az énekesnő és családja között decemberben tört ki a dráma, amikor azt a felhívást kapták, hogy lányuk eltűnt. A család ekkor Albertet gyanúsította meg azzal, hogy elrabolta az énekesnőt. A rendőrség az eset után garázdaság vádjával előállította a tiktokert, így nem csoda, hogy mindenki meglepődött, amikor Barbi újabb közös posztot tett ki a fiúval. Az énekesnő nemrég megelégelte a találgatásokat és Instagram-sztorijában magyarázta meg a történteket. Állítása szerint szó sincs rablásról, és szüleiből csak az aggodalom beszélt. Édesapja ezt egészen másképp gondolja, és nem is hagyta szó nélkül a történteket. Elmondása alapján lánya mesélte el neki, hogy a tiktoker korábban fojtogatta, és ő maga is ott volt a lakásban, amikor lányát elrabolták. Nem sokkal később halálosan megfenyegette Albertet. Barbi elmondta, hogy nem csak párját és barátait érték már fenyegetések, hanem ő maga is rendszeresen kap halálos megfélemlítést az édesapjától

Opitz Barbi

Opitz Barbi (Fotó: Instagram)

Sebestyén Balázs 

Sebestyén Balázs tavaly december előtt még nemigen beszélt édesapjáról, azonban ha mégis, csak annyit lehetett tudni, hogy kapcsolatuk nem túl fényes. Szülei még gyermekkorában váltak el, édesapja pedig ezután kilépett az életükből, akivel a műsorvezető csak 30 év múlva békült ki. Sebestyén Balázs békülésük alkalmával elhívta magához, hogy találkozzon az unokáival, azonban több évtizedig egyáltalán nem vettek részt egymás életében, így kapcsolatuk nem vált szorossá. Balázs ennek ellenére nem neheztel édesapjára, és úgy érzi, jól tette, hogy rendezte a kapcsolatukat. Nevelőapjától viszont sok szeretet kapott gyerekkorában. Elmondta, hogy rengeteg felnőtt cipeli a szüleitől kapott „csomagot”, ami a későbbiekben az ember egész életére, illetve párkapcsolatára hatással lesz. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

Hajdú Péter

A műsorvezető nem sokat árult el arról, hogy pontosan mi okozta édesapjával való kapcsolatának megromlását. Hajdú Péter édesapja, Hajdú József 2019-ben hunyt el, és a legutolsó 9 évben egyáltalán nem beszéltek egymással. Hajdú József 2017-ben úgy nyilatkozott, hogy nagyon örülne, ha még halála előtt rendezni tudná kapcsolatát a fiával. A műsorvezető nem olyan régen a Frizbi stúdiójában mesélt arról, hogy keresztapjával többször is üzent a férfinek, hogy hajlandó lenne rendezni a kapcsolatukat, illetve bármikor meglátogathatja az unokáját is, ám erre a hírek szerint végül nem került sor. Elmondása alapján megtett mindent azért, hogy kibéküljenek, és még annak ellenére is megbocsátott, hogy édesapja nagyon csúnyán bánt vele, illetve az édesanyjával. 

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: TV2)

Horváth Tamás 

Horváth Tamás és családja között már évek óta rossz a viszony. Édesapja, Horváth János szerint az énekes levegőnek nézni a családot, nem köszön, és a telefont sem veszi fel. Az apa legnagyobb fájdalma, hogy Tamás a testvéreivel sem áll szóba. Korábban így fogalmazott: „Nekünk nincs szükségünk a pénzére. Neki azonban egyszer szüksége lesz a családjára.” Horváth Tamás a Blikknek megerősítette, hogy nem tartja a kapcsolatot a családjával, azonban állítása szerint ennek megvan az oka. Elmondta, hogy minden családban vannak konfliktusok, de ez nem tartozik a nyilvánosságra. 

Horváth Tamás

Horváth Tamás (Fotó: RTL Magyarország)

Polgár Tünde 

Polgár Tünde a tavalyi évben a Palikék Világa by Manna műsorában vendégeskedett, ahol őszintén mesélt édesanyjával való kapcsolatáról, aki évekig alkoholizmussal küzdött. Mindössze tízéves volt, amikor édesanyja folyamatosan a kocsmába küldte italért, és még az öccsére is vigyáznia kellett. Tünde előtt rossz családi és házassági példa volt, így kezdetben nem is szeretett volna megházasodni. Őt és testvérét később édesapjuk vette magához, ami után édesanyjuk, Vera asszony nem kereste gyermekeit, mivel úgy vélte, hogy elárulták. A viszonyt Vera asszony halála előtt sem sikerült rendezniük. Tünde évtizedeken keresztül tervezte, hogy kibéküljön édesanyjával, azonban a nő halála miatt nem kerülhetett sor a beszélgetésre.

Polgár Tünde

Polgár Tünde (Fotó: Birton Szabolcs)

Weisz Fanni

Weisz Fanni és édesanyja, Ágnes évekig nem tartották a kapcsolatot. Viszonyuk akkor kezdett rendeződni, amikor a modell és Hajmásy Péter kapcsolata véget ért, azóta pedig anya és lánya szinte elválaszthatatlanok. Fanni elmondása alapján öt évig a családja felé sem nézett, amiért a mai napig szégyelli magát. Tanult a hibáiból, most pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb időt együtt töltsék, mivel nem csak édesanyjával, hanem nagyszüleivel is sikerült kibékülnie. 

Weisz Fanni

Weisz Fanni (Fotó: Birton Szabolcs)

Oszter Alexandra

Oszter Sándor és felesége közel egy évig nem beszéltek lányukkal, Oszter Alexandrával. A viszály kirobbantó oka az volt, hogy szülei nem értettek egyet gyermekük párválasztásával. Alexandra édesapja azt mondta, hogy a férfi nem méltó a lányához, és csak érdekből választotta. Ekkor úgy nyilatkozott, hogy vélhetően az esküvőjükön sem fognak részt venni, és már beletörődött abba, hogy kapcsolatuk nem fog javulni. 2017-ben azonban a színésznő kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, és az egész napot együtt töltötték, aminek hatására édesapja is megenyhülhetett. Szerencsére meg tudták beszélni a történteket, és utána ismét béke lett a családban. 

Oszter Alexandra

Oszter Alexandra (Fotó: Fülöp Dániel)

Kulcsár Edina 

Kulcsár Edina úgy összeveszett édesapjával és a családjával, hogy megszakította velük a kapcsolatot, és évekig nem beszéltek egymással. Edina szerint az egész egy félreértésen alapult, azonban szerencsére évekkel ezelőtt sikerült rendeznie a viszonyt. Féltestvérével azóta annyira szoros kapcsolatot sikerült kialakítaniuk, hogy testvére Edina kislányának keresztanyukája is lett. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top