nlc.hu
TV-sztárok

Sebestyén Balázs édesapja

Sebestyén Balázs 30 év után kibékült az apjával

Nem véletlen, hogy korábban szinte sosem beszélt az édesapjáról, maximum annyit árult el, hogy nem túl rózsás a kapcsolatuk.
Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs szülei akkor váltak el, amikor ő még kisgyerek volt, mégsem viselte meg túlzottan, hogy az édesapja kilépett az életéből, olvasható a Blikk a friss cikkében.

Bár azóta eltelt több évtized, kapcsolatukat csak a közelmúltban rendezték: „Volt egy kibékülő beszélgetésünk, meghívtam magamhoz, tudott találkozni az unokáival. Hogy aztán ez a kapcsolat nem tudott igazán szorossá válni, ennek az az oka, hogy kimaradt harminc év… Voltak próbálkozások mindkettőnk részéről, csak ennyi idő után nehezen veszi fel az ember a szálakat” – mesélte a műsorvezető Hajdú Péter vendégeként. 

Hiába nem kerültek egymáshoz különösen közel, Balázs már nem haragszik az édesapjára. Úgy érzi, jól tette, hogy nem őrizgette a régi családi sérelmeket, és a történtek így inkább megerősítették.

„Nagyon sok felnőtt cipeli a szülei »csomagját«, ami aztán befolyásolja a párkapcsolatát, és hogy milyen minőségű élete lesz. Ezeket szépen lassan a helyére kell tenni, és nem lehet másképp, mint hogy vagy elmondod neki, vagy feloldozod, vagy megérted, hogy a szülői döntések nem is rólad szóltak. Minden szülő azt adja egy élethelyzetben, amit tud. Ha annyit tudott, akkor nyilván annyit tud. Nem igazán gondolom, hogy hibás. Minden, amit ebből megtanulsz, azt később az előnyödre tudod fordítani” – fejtette ki részletesen Balázs, aki a nevelőapukájától viszont sok szeretetet kapott gyerekként. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top