nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a nehézidőszakokról

„Maga volt a földi pokol” – magánélete nehéz időszakát idézte fel Sebestyén Balázs

Vikivel mindent kipróbáltak abban az időben.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc szerdán a Rádió1 reggeli műsorában arról beszélgettek, hogy van egy 49 éves anyuka, aki még mindig egy ágyban alszik tizenéves gyermekével. A téma boncolgatása közben Balázs felidézte, milyen volt, amikor elsőszülött fia, Benett a világra jött. Mint kiderült, kifejezetten rossz alvó volt a műsorvezető fia, ezért három évig ő és felesége, Viki jóformán alig aludtak, pedig rengeteg technikát kipróbáltak. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL+/ Sajtóklub)

„Maradjunk annyiban, hogy ez maga volt a földi pokol. Minden létező dolgot kipróbáltunk, de alig valami működött és ha valami igen, akkor is csak rövid időre bizonyult hatásosnak. Egy idő után például rájöttünk, hogy a monoton zajokra el tud aludni. Sokszor álltam a fürdőszobában éjjelente, a folyóvíz mellett és még többször ültem az autóban, körbe körbe furikázva, miközben vártam, hogy Benett elaludjon végre a hordozóban. Ha pedig ez megtörtént, azonnal parkolóhelyet kerestem és én is aludtam. De akkoriban még a piros lámpát is kihasználtam. Ha láttam, hogy sárgára vált, már döntöttem is hátra az ülést és addig szunyókáltam, amíg a mögöttem lévő rám nem dudált, jelezve, hogy zöld van” – magyarázta Balázs. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top