Sztárok

Sebestyén Balázs miatta megy ki a Szigetre

Sebestyén Balázst egy közel megoldhatatlannak tűnő feladat elé állította idősebb gyereke. Szerintük azért sikerül majd teljesítenie a kérést, igaz, ez csak a holnap esti szigeten derül ki.

Jelenleg a gyerekek nyaralnak, de még utazás előtt megígérte Sebestyén Balázs a nagyobbik fiának, hogy elküldi neki azt a képet, amit kért. Talán furcsa kívánság egy kilencévestől, de Bennett állítólag óriási Ed Sheeran-rajongó, és ezért azt szeretné, ha lenne egy közös fotója az apjáról és a zenészről. Ma reggel ezzel kapcsolatban a Rádió1-en viccelődtek, hogy akár készíthetne photoshoppal is egy ilyen fényképet, de Balázs nem szeretné átverni a gyerekét. Megoldásként felmerült, hogy a rádiós levadászhatna egy Ed Sheeran hasonmást a Szigeten, vagy éppen beáshatná magát a nagyszínpadhoz és a holnapi koncert előtt csak előugrana. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Rádió1-en beszélgettek reggel arról, hogy Balázs Ed Sheeran-nel közös képre hajt (Fotó: Facebook/Rádió1)

Nem váratlan fordulatként sikerült elérni a Sziget Fesztivál illetékesét, aki végül azt ígérte meg, hogy eljuttatja a VIP részlegbe Sebestyén Balázst, és onnantól már rajta múlik, sikerül-e lefotóznia Ed Sheerant. Állítólag még nem tudni, mennyire közvetlen, vagy mondjuk – mint anno Prince – inkább elzárkózik majd a közönségtől. 

Szóval, nagy kérdés, hogyan végződik a sztori, bár nagyobb összeget tennénk meg tétként, hogy  azért ha valakinek, hát Sebestyén Balázsnak tuti sikerül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top