Sztárok

Sebestyén Balázs elárulta, miért nem mutogatja annyit a gyerekeit, mint más celebszülők

A műsorvezető szerint hosszú távon azok döntenek jól, akik nem mutogatják a gyereküket a közösségi médiában. Ti egyetértetek a véleményével?

Sebestyén Balázs is önkéntes karanténban tölti a mindennapjait. A Rádió 1 reggeli műsorába is otthonából jelentkezik be, így kicsit jobban beleshetünk az ő és a gyerekei életébe. Néhány napja például annak lehettünk szem- és fültanúi, hogy kisfia, Noel videóban mesél arról, hogy telnek a napjaik. A műsorvezető nemrégiben újabb videóval jelentkezett, ezúttal élőben kérdezhettek tőle rajongói, az egyik kérdés pedig épp arra vonatkozott, hogy Balázs miért nem mutatja többször a gyerekeit.

(Fotó: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala)

Fotó: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

„Beni és Noel mit szólnak ahhoz, hogy az édesapjuk ismert ember, és hogy ennyire nem szeretnéd őket mutogatni?” – hangzott el a kérdés, amire Balázs egyértelmű választ adott: 

Élőztem! köszi, hogy itt voltatok! #maradjotthonfesztival

Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2020. április 6., hétfő

„Szerintem ez az ismertség egy teher. Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek” – vallja Balázs, aki hozzáteszi, hogy a gyerek egyszer felteszi majd a kérdést, ha nagyobb lesz, hogy miért mutogatták őt a szülei.

„Ezek a gyerekek mind meg fogják fizetni ennek a lelki vámját, akiket kihasználnak és áruba bocsátanak”

– vélekedik a rádiós, megjegyezve, hogy a gyerekek semmilyen felhatalmazást nem adtak arra, hogy őket mutogassák az Instagramon, és a szüleik a fotóikkal igazolják, hogy ők milyen jó szülők. Szerinte ezek a gyerekek vagy túl- vagy alulértékelik majd magukat. 

„Ezzel óvatosan kell bánni, de ez mindenkinek a saját döntése, hogy csinálja” – zárja Balázs, aki feleségével úgy döntött, hogy nem mutogatja a gyerekeit. Szerintetek igaza van?

(Nyitókép: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top