Sztárok

Sebestyén Balázs: nehéz, de küzdünk!

Az Álarcos énekes fellépői is részt vesznek az RTL Magyarország #együttsikerül kampányában. Sebestyén Balázs pedig arról is beszélt, hogy élik meg családjával a mostani helyzetet.

Az RTL Magyarország #együttsikerül kampányában az Álarcos énekes fellépői is részt vesznek. A Nyuszi például arról beszélt, hogy jó ideje már házi karanténba vonult.

„Így próbáljuk lassítani a vírus terjedését. Ezzel nemcsak a saját egészségünket óvjuk meg, hanem a környezetünkben élőkét is, olyanokét, akik fontos munkát végeznek: a nővérekét, az ápolókét, orvosokét vagy a kereskedelemben dolgozókét, akik egytől egyig értünk dolgoznak! Ők az igazi szuperhősök a maszk mögött” – mondta Nyuszi.

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

Sebestyén Balázs pedig elárulta, hogy családjával hogy birkóznak meg a kialakult helyzettel.

„Így nem ér minket annyi inger, mint korábban. Fura helyzet, de kezdjük megszokni, és két hét elteltével egész szépen kialakult a rendszerünk. Kétgyermekes apaként elmondhatom, hogy nehéz, küzdünk, de ezzel nyilván sokan így vannak. Beni már iskolás, tanulunk vele, hiszen folyamatosan kapja a feladatokat. Noellel könnyebb, hiszen ő még csak óvodás” – mondta a hálószoba titkairól is nyíltan beszélő Sebestyén Balázs a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top