Sztárok

Sebestyén Balázs kisfia videóban mesél arról, hogyan telnek a napjaik, és a műsorvezető jól szórakozott ezen

Saját érdekükben döntöttek úgy Balázsék, hogy otthonról dolgoznak, és most a műsorvezető kisfia videóban mondta el, hogy telik egy nap.

A Rádió1 csapata elsők között tesztelte, hogyan tudnak Balázsék üzemelni a karantén idején, és egy nap után döntöttek: az önkéntes karanténban is megvalósítható a műsor, nincs technikai akadály, így támogatják a maradj otthon kampányt. Viszont az otthoni rádiózás rejt nehézségeket. Mindhárom műsorvezető életébe kicsit jobban beleshetünk, hiszen a családtagok is velük vannak otthon, így kicsit több képet láthatunk róluk, hogyan is telnek a napjaik.

Sebestyén Balázs például társasjátékozik: 

"Nálunk már a társajáték is a járványról szól!😊😷 Két órája nyomozzuk Benivel a Pandemic szabályait de még mindig nem értjük!😊😂🤪#maradjotthon #túlleszünkezenis🙏🏻 #eziselmúlikmajd #kitartas #valakiirjamegjójátékeapandemic - írta Sebestyén Balázs a képhez (Fotó: Sebestyén Balázs Offocoal /Facebook)

Nálunk már a társasjáték is a járványról szól! Két órája nyomozzuk Benivel a Pandemic szabályait de még mindig nem értjük!#maradjotthon #túlleszünkezenis #eziselmúlikmajd #kitartas #valakiirjamegjójátékeapandemic – írta Sebestyén Balázs a képhez (Fotó: Sebestyén Balázs Offocoal /Facebook)

Hatalmas sikert aratott az is, amikor Balázs vicces fotót posztolt, és megosztotta, hogyan boldogul a fia matekfeladataival – rengeteg szülő átérezte a problémáját. 

Most pedig a legújabb videója is nagyon megy, 16 óra alatt 110 ezren látták már, ami nem meglepő. Ezúttal ugyanis nem is igazán Balázs a főszereplő, hanem a kisfia, Noel. Az Instagramos verziónál pedig az is látszik, hogy Vajna Tímea, Istenes Bence, Wossala Rozina, Peller Mariann, Pápai Joci és még sokan mások is remekül szórakoztak, ahogy Noel narrálta az eseményeket.  

Sebestyén Balázsnak többek között Vajna Timi, Istenes Bence és Pápai Joci is "gratulált"

Sebestyén Balázsnak többek között Vajna Timi, Istenes Bence és Pápai Joci is “gratulált”

„Apa itthon gitározik, holnap is fog. Anyu itt van, Beni is itt van” – majd a közvetítést egy „hagyd már abba, Beni!” felkiáltás szakította meg, amin Balázs jót nevetett. 

„Itt vagyunk otthon már, Álarcos énekest nézzük, apa meg itt rádiózik, sokat szokott rádiózni…”

Itt megnézheted a videót, amit Balázs a kisfiával készített: 

Sebestyén Balázs gyerekei mindig sikert aratnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top