nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni és az édesanyja kapcsolata

Weisz Fanni és az édesanyja: „Elválaszthatatlanok lettünk”

Anya és lánya rajongva szeretik egymást, noha volt idő, amikor alig beszéltek.

Weisz Fanni és az édesanyja, Ágnes évekig nem beszéltek egymással – ez a modell előző házassága alatt történt. 2020 nyarán döntöttek a válás mellett Hajmásy Péterrel, akkor kezdett rendeződni Fanni és az anyukája kapcsolata. Azóta pedig elválaszthatatlanok!

Weisz Fanni

Fotó: Birton Szabolcs

„Épp eleget voltam távol tőle és a családomtól, öt évig feléjük sem néztem, amiért a mai napig szégyellem magam. Mit mondjak, buta és makacs voltam. De amióta anyával rendeztük a kapcsolatunkat, ragaszkodom hozzá, hogy a lehető legtöbb időt együtt töltsük. És ez így is van rendjén! Együtt dolgozunk – és itt szeretném megjegyezni, anyánál jobb menedzsert nem is kívánhatnék –, de együtt edzünk, vásárolunk, wellnessezünk, és nemrég a lakásomat is közösen rendeztük be” – részletezte Fanni a Story téli különszámában. Arról is beszámolt, hogy nem csak az édesanyjával, de a nagyszüleivel is rendeződött a viszonya. 

„Emlékszem, mennyire féltem, amikor hosszú idő után először léptem át a nagyszüleim házának küszöbét. Cikáztak a gondolataim, mit szólnak majd hozzám, egyáltalán megölelhetem-e őket. Mielőtt megszólalhattam volna, a nyakamba borultak. Ezt teszi a végtelen szeretet. Amilyen gyakran csak tudunk, megyünk hozzájuk Pécsre látogatóba. De nagy erővel győzködjük őket, hogy mielőbb költözzenek fel Pestre, mégis jobb lenne, ha egy kupacban lenne az egész család. Eddig ők vigyáztak rám, most már én szeretném óvni őket” – zárta szavait a szépségkirálynő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top