nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni vallomása a volt férjéről

Weisz Fanni állítja, volt férje nem engedte, hogy találkozzon az édesanyjával

Weisz Fanni először mondta ki, hogy az exférje nem engedte a találkozást.

Tavaly nyár elején jelentette be Weisz Fanni és Hajmásy Péter, hogy két év házasság után válnak. Az okokat nem verték nagydobra, sőt, megható volt a búcsújuk, legalábbis a közösségi oldalaikon. Amíg a modell együtt volt az exférjével, a családjával nem volt túl jó a viszonya, azonban mióta elváltak útjaik, egyre jobb a kapcsolata az édesanyjával. Sokan találgattak, hogy mi lehetett a mosolyszünet oka, Weisz Fanni most tiszta vizet öntött a pohárba. 

„Fanni burokban nőtt fel, és nagyon fiatal volt, amikor az első szerelem jött az életébe. Ő meg akart felelni neki, én meg kerestem, hol volt a pont, amikor valamit rosszul csináltam. A fiammal, Gáborral nem történt ilyen soha… Fanni nagyon fiatal volt, szerelmes lett… tegyünk pontot a végére” – mondta az Ébredj velünk!-ben Weisz Fanni édesanyja, Ágnes, akit az Origo idézett.

„Öt éve nem foglalkoztam mással, csak a szerelemre vártam, semmi másra. Nem volt előtte komoly kapcsolatom. De aztán kerestem, hol van az anyukám, és két éve jöttem rá, hogy nem működik a kapcsolatom… nem engedte, hogy találkozzam az anyukámmal” – árulta el Fanni, majd elmondta, újra jó a viszonyuk és nagyon örül, hogy visszataláltak egymással.

weisz fanni és anyukája

Weisz Fanni és az édesanyja, Ágnes (Fotó: Story)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top