nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni nem beszél a volt férjével

Weisz Fanni már egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a volt férjével

Weisz Fanni válaszolt a követői kérdéseire, többek között a volt férjével kapcsolatban is.

Ritkán csinál ilyet Weisz Fanni, de a minap kérdezési lehetőséget adott a követőinek a közösségi oldalán. Többen kérdezték a jelenlegi párjáról, az élethelyzetéről, a munkájáról és természetesen a volt férje, Hajmásy Péter is szóba került. Bár a válás bejelentésénél úgy tűnt, békében folytatják az életüket külön, az utóbbi időben többször is voltak arra utaló jelek, hogy valami nagyon félrement a kapcsolatukban.

A követői többek között arra is kíváncsiak voltak, hogy tartja-e még a kapcsolatot Fanni és Péter. A modell egyértelműen kijelentette, hogy már nem beszélnek, bár a válásuk részleteiről sosem osztottak meg semmit. A másik kérdésre pedig, miszerint mit gondol a hősszerelmesekről, a következőt válaszolta: „Köszönöm, abból többet nem kérek” – írta Fanni, és bár nem nevezte meg, kiről van szó, lehet sejteni.

Fannira egyébként azóta rátalált a szerelem, nagyon jól megvannak új párjával, Gergővel, akivel nemrég össze is költöztek. A kérdések között megbújt az is, hogy milyen kapcsolatot ápol kedvese kislányával, amire a modell annyit írt, hogy nagyon jól megvannak. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

weisz fanni

Weisz Fanni (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top