nlc.hu
Sztárok

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Hajmásy Péterről

Dúl a szerelem Nádai Anikó és Weisz Fanni exférje, Hajmásy Péter között

Végre révbe ért a műsorvezető Hajmásy Péter oldalán. Esténként párja hordja munkába a tévést.

Exkluzív képeket tett közzé a Blikk, ezeken a fotókon először látható együtt Nádai Anikó és szerelme, Hajmásy Péter. A bulvárlap olvasó-riportere lefotózta, hogy Weisz Fanni exférje elfuvarozta a 32 éves műsorvezetőt az RTL Klubba, a ValóVilág esti forgatására, majd együtt bementek a stúdióba.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Nádai Anikó immár harmonikus kapcsolatban él Weisz Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel – Forrás: nlc-montázs, Fotók: (bal) Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub; (j) Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást, ahogy bementek a kapun, még egy csókot is váltottak” – mesélte a szemfüles fotós.

A tavaly méhnyakrák-műtéten átesett Nádai Anikó egyik közeli barátja elárulta a Blikknek, hogy a szerelmesek több mint 5 hónapja vannak együtt. „Nagyon szeretik egymást, és próbálnak minél több időt együtt tölteni. (…) Úgy tűnik, Anikó végre révbe ért és boldog” – mesélte.

Olvass még Nádai Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top