nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikót méhnyakrák miatt műtötték

Nádai Anikót méhnyakrák miatt kellett sürgősen megműteni

A műsorvezető erről saját maga számolt be az Instagram-oldalán.
Nádai Anikó

Néhány nappal ezelőtt Nádai Anikó arról posztolt a közösségi oldalon, hogy orvosi beavatkozás vár rá: „Mint tudjátok, ez az év nem kímél…Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre” – írta a műsorvezető, aki ebben a posztjában még nem írt konkrétumokat.

A VV10 műsorvezetőjét pénteken műtötték, ezt követően a kórházból is bejelentkezett rajongói kedvéért. Igaz, az Insta-posztban csak annyit közölt rajongóival, hogy felébredt, jól van és köszöni a rengeteg támogatást. Arról, hogy miért kellett ilyen hirtelen befeküdnie, végül szombaton írt, ugyancsak Instagram-oldalán.

„Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit összeszedtem magam, megteszek részletesen egy videó formájában. Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni. Szerencsére, ha minden igaz, még időben sikerült felismerni” – írta a 31 éves Anikó, aki most a szövettan eredményét várja.

 

Kizárólag azért posztoltam ki a történetem, mert szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy járjon el rákszűrésre.

Olvass még többet Nádai Anikóról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top