nlc.hu
TV-sztárok

Nádai Anikó és a szerelem

Nádai Anikó: „Életemben eddig kétszer voltam szerelmes”

Nádai Anikó, a ValóVilág10 műsorvezetője igazi romantikus alkat, aki hisz az igaz szerelemben.
Nádai Anikó

Nádai Anikó pont 10 évvel ezelőtt költözött be a ValóVilág villájába, most pedig már a tizedik széria műsorvezetőjeként látható. A 31 éves tévés ennek alkalmából a Blikknek adott interjút.

Nádai Anikó azt mondta, a „szerelem öl, butít és nyomorba dönt”, mégis hisz az igaz szerelemben, imádja a Csipkerózsika című mesét, és hiszi, hogy az ő életében és eljön majd a herceg hófehér lovon.

„Életemben eddig kétszer voltam szerelmes, és volt egy plátói is. Még iskolába jártam, amikor nagyon odavoltam egy fiúért, aki egyszer kölcsönkérte a sálamat. Amikor visszaadta, éreztem az illatát rajta, hetekig szagolgattam. Nem tudom, hogy tudta-e, mennyire odavagyok érte, szerintem igen. Szóval romantikus alkat vagyok, nagy álmodozó, vágyom is a nagy szerelemre”

– árulta el Nádai Anikó.

Arról viszont nem akart beszélni, hogy új párja Hajmásy Péter, Weisz Fanni volt férje. Mindeközben pedig Weisz Fanni a műsorvezető exével, Bókay Gergővel van együtt egy ideje, így pikáns párcsere alakult ki.

„A magánéletemről, ahogyan eddig sem, úgy most sem szeretnék nyilatkozni – jelentette ki Nádai Anikó. – Mindig azt akartam, hogy azért szeressenek, vagy azért legyek érdekes mások számára, amilyen vagyok, de egyelőre úgy tűnik, ez csak nekem lényeges.”

Még több cikk Nádai Anikóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top