nlc.hu
TV-sztárok

Nádai Anikó a szilikonról

Nádai Anikó elgondolkodott azon, hogy kiveteti a szilikont a melleiből

Nádai Anikónál nem várt tünetek jelentkeztek.

Nádai Anikó külsejét sokan irigylik, ám mint többször elmondta már, ő régen nem volt elégedett magával. Éppen ezért döntött úgy évekkel ezelőtt, hogy megcsináltatja a mellét, de az utóbbi időben volt vele problémája, így már azon is elgondolkodott, hogy kiveteti az implantátumot.

nádai anikó mellműtét

Nádai Anikó őszinte vallomása

,,Erről még soha nem beszéltem. Egy kisregényt lehetne arról írni, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót. Vagy túl kicsi, túl nagy, nem egyforma, túl hegyes, túl lógós. Nekem ez az érzés, mármint egy a sok közül, a szoptatás után hasított belém, mikor tükörbe néztem. Be kell vallanom, igazából előtte sem mindig voltam elégedett. Egy időben az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy egy napon majd megcsináltathassam. 295 van bent, viszont az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy kivetetem” – írja Nádai Anikó, aki a problémákról is beszélt. 

,,Elég sok probléma jelentkezett, amik ezelőtt nem voltak. Polgár Kriszta nagyon sokat beszélt erről. Természetesen egy alapos orvosi kivizsgálás a legfontosabb, és ezután tud az ember érdemben döntést hozni” – tette hozzá a VV10 műsorvezetője.

Nádai Anikó keményen dolgozik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top