nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó élete

Nádai Anikó villalányból lett az RTL Klub egyik húzóneve

Ő lett a példa arra, hogy a „villalány” jelző levetkőzhető. Hogy elhatározás kérdése, hogy ki ő valójában, és mennyit hajlandó megmutatni az életéből a közösségi felületeken. A vele készült interjúkból jól érezhető, hogy alázattal áll a munkájához, és hogy mindig tanulni és fejlődni akar. Nádai Anikó az elmúlt 10 évben az RTL klub egyik legfontosabb női műsorvezetője lett. 

Letagadni nem akarja a Való Világos szereplését, annak azonban örül, hogy már nem erről azonosítják őt az emberek. Keveseknek sikerült elérni azt, amit neki: nem sokkal a kiesése után már a saját nevén kezdte építeni a karrierjét. 

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó – Való Világ

Nem a Való Világ volt Nádai Anikó első tévés szereplése. Talán csak kevesen emlékeznek rá, de volt olyan év, amikor az RTL Klubon A királynő című műsorban választották meg Magyarország legszebb hölgyeit. 2008-ban ebbe a versenybe jelentkezett Nádai Anikó, de csak egy évvel később jutott el a döntőig, ekkor a Miss Earth Hungary résztvevőjeként láthatták A királynő nézői az RTL Klubon. Néhány hónappal később indult el a Való Világ negyedik évada, a villába Anikó is beköltözött.

Nádai Anikó A Királynőben

Nádai Anikó az RTL Klub A királynő című szépségverseny döntőjében, 2009-ben (Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence)

„Nem tudtam, mi vár rám a ValóV ilágban, de új pályára került az életem azzal, hogy villalakó lettem, és nem is bántam meg” – nyilatkozta évekkel később a bent töltött hónapokról. A Való Világot ugyan nem nyerte meg, de a következő széria háttérműsorának házigazdája már ő lett. Ezt követte az Éjjel-Nappal Budapest, a Farm, a Hungary’s Got Talent, a Házasodna a gazda, az Anikó Show és a többi nagy sikerű produkció. Amikor egy interjúban azt kérdeztük tőle, hogy ennyi év után zavarja-e, amikor még mindig ÉNB, vagy VV Anikónak nevezik, így válaszolt: „Engem ez sosem zavart, én a mai napig azt mondom, hogy ezeknek a műsoroknak köszönhetek mindent. Ez is az életem része, hiszen megmutatja, honnan indultam és hova tartok. Egy idő után viszont azért dolgozik az ember, hogy ezeket elhagyja, és ne csak így ismerjék meg az emberek, hanem letegyen valamit az asztalra, amitől kicsit másképp fognak ránézni.”

Anikó élete nem szakadt el teljesen a Való Világtól: a jubileumi 10. évadot Puskás Petivel közösen vezetik majd. A feladatnak örül, de versenyzőként már nem vállalná. „Ma már nem vennék részt szereplőként a műsorban. Az emberek nem azt szeretnék látni, ahogy a szereplők hónapokon keresztül udvariaskodnak egymással.”

Nádai Anikó és Puskás Peti
Megnézem
Összes kép (7)

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó párja

Nádai Anikó magánéletére azóta kíváncsiak az emberek, hogy szerepelt a Való Világban. A nagy különbség csupán annyi, hogy idővel Anikó úgy döntött: köszöni, de életének bizonyos részét megtartja magának. No de ne szaladjunk ennyire előre.

2013-ban főszereplő lett az Éjjel-Nappal Budapest című produkcióban, itt ismerkedett meg Kovács Daniel televíziós producerrel. Magánéletüket igyekeztek óvni: kevés szereplés, kevés interjú jellemezte ezt az időszakot, boldogságukból többet hagytak meg maguknak. Két évvel később született meg gyerekük, Patrick. 2017 év elején Anikó és Daniel közös közleményt adtak ki, miszerint öt év után a különválás mellett döntöttek.

„Döntésünket a legnagyobb szeretetben, tiszteletben és egyetértésben hoztuk meg, harmadik személy nem áll mögötte. Egy életre összeköt bennünket a csodálatos gyermekünk, akit mindennél jobban szeretünk és továbbra is közösen fogjuk nevelni. Olyan minőségű szeretetet és törődést szeretnénk neki nyújtani, amelyet csak kiegyensúlyozott szülőktől kaphat” – írták. 

Nádai Anikó és Aurélió a 2018-as Story gálán (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Nádai Anikó és Aurelio a 2018-as Story-gálán (Fotó: Vadnai Szabolcs)

2018-ban viszonylag meglepő fordulat következett Anikó életében, mikor is egy másik ex-villalakó, a balhéiról is híres Aurelio oldalán kötött ki. Egy közös interjúban a férfi így beszélt nekünk: „Nekem még Jennifer Lopez sem jön be jobban, mint Anikó. Ha szerelmes vagyok, akkor csak az tetszik, akivel együtt vagyok, az Anikó meg amúgy is egy nagyon gyönyörű nő.”

Jennifer Lopez-hasonlat ide vagy oda, a kapcsolat hamar véget ért, ennek okáról mindketten beszéltek. „Senki nem akart hinni a kapcsolatunkban, és valahol azt éreztem egy idő után, hogy már a világnak is bizonyítani akarjuk, hogy márpedig mi majd megváltoztatjuk a dolgokat, és mi majd együtt maradunk csak azért is, de ennek így nem volt értelme (…) Abban, ami azelőtt szórakoztató volt, egy idő után már nem éreztem jól magam. Próbáltam terelgetni, anyáskodni felette, de nekem már van egy gyerekem, pont elég vele foglalkozni” – mondta Nádai a szakítás után. 

De még abban az évben Anikó ismét szerelmes lett, sőt úgy tűnt, Gergő mellett végre megállapodhat, de 2020. áprilisában, a kijárási korlátozások közepén úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább. „Elfoglaltak voltunk mindketten, és végül így alakult. Erről nem is mondanék többet, a lényeg, hogy előre kell nézni, és ebben a jelenlegi helyzetben, ami mindenkit érint, egyébként is inkább egymásra figyelünk a családommal” – mondta szűkszavúan a Story magazinnak Anikó.

Anikó és Gergő már nem alkotnak egy párt

Anikó és exe, Gergő

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó kisfia

Nádai Anikónak egy gyereke van, Patrick 2015 augusztusában született meg. Anikó várandóssága alatt elköszönt az Éjjel-Nappal Budapest stábjától, és a szülésig a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban dolgozott. Azon kevés hírességek közé tartozik, akik nem mutatnak képet gyerekükről a közösségi médiában. Ha olykor fel is tűnik egy-egy fotón Patrick, az arca szinte soha nem látható, édesanyja pedig a gyerek védelmében nem is engedélyezi a fotók újraközlését. 2017 után először 2019-ben mutatott egy elképesztően cuki fotót róla, mégpedig anyák napja alkalmából. 

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó – Házasodna a gazda

A Házasodna a gazda először 2012-ben Lilu műsorvezetésével, majd 2019-ben már Nádai Anikóval tért vissza a képernyőre. A második, valamint a harmadik szezont is Anikó jegyzi már.

„Amikor megkerestek azzal, hogy én csinálhatom a Házasodna a gazdát, egy pillanatig sem gondolkoztam rajta, hogy szeretném-e. Azonnal elkezdtem visszanézni az előző évadot, amit Lilu vezetett, és éreztem, hogy a lecke fel van adva” – nyilatkozta a műsor visszatérésekor Anikó. Nem volt sok oka félni, mivel az ő évadai is szép sikereket értek el, a műsor hamar a nézők régi-új kedvence lett. De ő is jól érzi magát ebben a műsorban. Ahogyan korábban fogalmazott, szereti, hogy vidéken forgathatnak, hogy olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik számára értéket képviselnek. Azt mondta, jellemző az is, hogy bárhová mennek a stábbal, rettentő nagy vendégszeretettel várják őket. „Számomra pozitív dolog, hogy segíthetek valakinek abban, hogy megtalálja a szerelmet. Szeret az ember boldog párokat látni!”

Nádai Anikó a Házasodna a gazda műsorvezetője

Nádai Anikó a Házasodna a gazda című társkereső reality műsorvezetője (Fotó: RTL Klub)

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó édesanyja

Május 31-én fájdalmas szöveget posztolt Anikó. „Nagyon nehéz és fájdalmas időszakon megyek most keresztül. Nem tudok és nem is szeretnék róla beszélni. Egy darabig most csak a munkára és a kisfiamra szeretnék koncentrálni. Nem véletlen nem posztolok vagy válaszolok az üzenetekre. Nem találom még a szavakat, meg kell küzdenem magammal és a helyzettel” – írta Anikó, aki majd egy hónappal később beszélt arról, hogy tavasszal elhunyt az édesanyja. Kiírta magából fájdalmát, és azóta is azért kampányol, arra próbálja meg felhívni az emberek figyelmét, hogy ne vegyék félvállról a betegségeket, járjanak rendszeresen szűrésekre. Amikor szeptember elején a mellrákkal harcoló Bajkó Barbival beszélgetett a Reggeliben, az interjú után, Anikó ezt írta ki az Instagramra:

„Nem tudok nagy igazságokat, és rengeteg hibát követek el. De azt tudom, milyen elveszíteni azt, akit a legjobban szeretsz, pusztán azért, mert nem cselekedett, cselekedtünk időben. Mert sokszor azt hisszük, van időnk. Azt gondoljuk, velünk ez nem történhet meg. Figyelj magadra, a tested üzeneteire!…”

Amire a legtöbben keresnek: Nádai Anikó – Instagram és Facebook

Nádai Anikó oldalain ugyan találkozhatnak hirdetésekkel az emberek, azonban a gyerekével közös szponzorposztok soha nem jelennek meg a felületein. Az élete örömteli vagy fájdalmas történéseit is itt osztja meg általában először és sokszor utoljára. Ritka eset, hogy Nádai Anikó bulvárlapnak teregesse ki az életét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#newhair 😳💇🏻‍♀️

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Sztárlexikon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top