nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó a fájdalmas veszteségéről írt

Nádai Anikó: “Tudom milyen elveszíteni azt, akit a legjobban szeretsz”

Megható mondatokkal köszönte meg Nádai Anikó a ma reggeli beszélgetést Bajkó Barbinak, amiből kitűnik a műsorvezető fájdalma.

Ahogy Bajkó Barbi fogalmazott, neki az a szuper képessége, hogy rettenetesen pozitívan áll mindenhez, és ez még azokaon a történeteken is átsejlik, amit a mellrákkal küzdő lány megosztott a kezeléséről. Már többször volt vendég a Reggeliben, ezúttal Papp Gergő és Nádai Anikó beszélgetett vele, és az adás alatt is érezni lehetett Anikó 

Sajnos én nem tudom azt mondani, hogy én nem érezm át, amit érzel…” – kezdte elcsukló hangon Anikó, aki már a műsorban elmondta, milyen fontosnak tartja felhívnia figyelmet a rendszeres vizsgálatokra.

Nádai Anikó a rákszűrés fontosságáról beszélt

Nádai Anikó a rákszűrés fontosságáról beszélt, személyesen érintett ebben a témában

A műsor után Anikó megható sorokat osztott meg. Május végén hunyt el az édesanyja, akihez a közösségi oldalán intézett egy hosszú búcsúlevelet korábban, mert azt tanácsolták neki, írja ki magából a gondolatait. Anikó azóta azért kampányol, hogy senki se vegye félvállról az intő jeleket, és a zsűrésekre is jarjanak el. 

“Nem tudok nagy igazságokat, és rengeteg hibát követek el. De azt tudom milyen elveszíteni azt, akit a legjobban szeretsz, pusztán azért, mert nem cselekedett, cselekedtünk időben. Mert sokszor azt hisszük van időnk. Azt gondoljuk velünk ez nem történhet meg. Figyelj magadra, a tested üzeneteire!
Követendő példa vagy számomra @dioval_az_elet , és szurkolok minden erőmmel, hogy a Te történeted “dióval” happy end-el végződjön! “

Itt megnézheted a teljes adást: 

Nádai Anikóról korábban is írtunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top