nlc.hu
Sztárok

Nadai Anikó bemutatja a VV10 villát

Nádai Anikó bemutatja a Való Világ 10 villáját

Indul a VV10, és a megújult villában a Való Világ műsorvezetője, Nádai Anikó vezetett körbe bennünket, közben mesélt arról, milyen volt villalakónak lenni.

A ValóVilág10 powered by Big Brother műsorvezetőjével még a műsor indulása előtt belopóztunk a villába, jógáztunk, lazítottunk és nosztalgiáztunk.

Nádai Anikó mutatta be nekünk a Való Világ 10 villáját

Nádai Anikó mutatta be nekünk a Való Világ 10 villáját (Fotó: Szabó Gábor)

„Itt vagyunk a nyugi szobának nevezett nagyon hangulatos helyszínen, de képzeld, nincs deja vu érzésem, nem törnek elő belőlem az emlékek. Nemrég ismételték az RTLII-n a mi  szériánkat, és nagyon furcsa volt látni mennyit változtam azóta. Tíz éve annak, hogy itt éltem hetekig, hónapokig, hihetetlen, mennyire megváltozott azóta az életem és mennyire más ember lettem. Amikor bekerültem a ValóVilág 4-be, 21 éves kislány voltam, aki nem sokat tudott a világról. Azóta felnőttem, anya lettem, sok mindent megtapasztaltam, sok ember volt rám hatással. Azt gondolom, megfontoltabb lettem és nem vagyok már annyira naiv sem” – kezdte Anikó, akit az emlékeiről is faggattam.

Gedeon Bea és Nádai Anikó a Való Világ 10 villában

Gedeon Bea és Nádai Anikó a Való Világ 10 villa hálószobájában (Fotó: Szabó Gábor)

„Sok jó emléket őrzök a Való Világból. Megnyertem a katona- és az iskolahetet és végül negyedik lettem. Arra jó volt, hogy rájöttem, mennyire kitartó vagyok és hogy sok minden fejben dől el. Negatív emlék… van sok olyan dolog, amit utólag visszagondolva másként csinálnék, de nem tudok olyat mondani, hogy rossz emlék. Az életem része, kellett ahhoz, hogy ott tartsak, ahol most.

Megnézem
Összes kép (3)

Akkoriban nagyon nagy dolog volt bekerülni, mert 7 év telt el az előző széria és a miénk között és tényleg hatalmas hype volt körülötte. Végigmentünk az utcán és szaladtak utánunk a dalunkat énekelve. Dobálták be a kupolán keresztül az ajándékokat, a leveleket. Nagyon szerették és nézték az emberek. Még abban az időben nem robbant be a Facebook- és az Instagram-világ és ezt nézték a tévében. Nagyon nagy lehetőség volt, igaz, amikor beléptem a villába, azt nem tudhattam, mi lesz belőle” – mesélte a műsorvezető, aki úgy gondolja, VV Anikót már sikerült túllépnie. 

Megnézem
Összes kép (6)

„Húsz évesen még nem tudod, milyen a világ, és bizony ebben az is benne van, hogy jó pár év múlva szembesülsz azzal, hogy lesz, amit nem fogsz tudni sosem letagadni. De hálás vagyok, mert sikerült a VV Anikóból kinőnöm, igaz a mai napig van, hogy úgy kiabálnak utánam, de ez engem nem zavar. Annak viszont örülök, hogy most már nem feltétlen ez alapján ítélnek meg. Azt is tudtam anno, hogy nem nyerem meg, mert érezhetőek voltak bent az erőviszonyok. Hiába nem volt kapcsolatunk a külvilággal, éreztük, hogy az akkori győztes, Alekosz egy kimagaslóan szórakoztató személyiség. Nem tudom, tudatosan vagy nem tudatosan, de nagyon jól játszotta ezt a játékot. Én akkor is magamat adtam, eszembe sem jutott, hogy taktikázzak” – magyarázta Anikó, aki nem először próbálta a jógát.

„Voltam már jógaórán, hiszen régóta keresem azt a testmozgást, amiben kellemesen átmozgatom magam, mert lustább személyiség vagyok. A lovaglást imádtam, kilenc évig lovagoltam. De amikor beköszöntött a hidegebb idő, ahhoz sem volt kedvem. Egyébként a gyermekemmel való játék is egyfajta sport. Mindennap táncolunk, kergetőzünk, sétálunk és van, hogy úgy elfáradok, mintha lementem volna egy konditerembe. Az étkezésemre is elkezdtem odafigyelni, például elhagytam a tejfehérjét és sok halat eszem, mert a fiam kedvence, neki pedig bármikor megsütök egy lazac steaket” – mosolygott Anikó, aki szerint nem lehet tudni, mi kell éppen a Való Világ győzelemhez.

„Lehetetlen előre tanácsot adni a beköltözőknek, akik szombat este 21 óra után lépnek majd be a villa ajtaján. Volt, aki azért tudott győzni, mert visszahúzódó személyiség, vagy éppen harsány, szórakoztató, és az is lehet, hogy valaki rászorul a nyereményre és az emberek azért szavaznak rá.”

Gedeon Bea Nádai Anikóval jógázott és beszélgetett a Való Világ 10 villájában (Fotó: Szabó Gábor)

Gedeon Bea Nádai Anikóval jógázott és beszélgetett a Való Világ 10 villájában (Fotó: Szabó Gábor)

A SztárJóga korábbi vendégei: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top