nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikóék karácsonya

Nádai Anikóék különleges módon ünnepelték a karácsonyt

A műsorvezető idén nem a hagyományos szokásokat választotta.

Nádai Anikó a közösségi oldalán jelentette be, hogy kedvesével, Hajmásy Péterrel és két fiával, a Péterrel közös Alexszel és a 8 éves Patrikkal elutazott egy keszthelyi hotelbe, hogy ott töltsék az ünnepet wellnessezéssel és finom ételekkel. Az édesanya a Reggeli című műsor oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy nyugodtabb, és meghittebb karácsonyra vágytak, ezért döntöttek az elutazás mellett.

„Mi idén karácsonykor úgy döntöttünk, hogy egymásra szeretnénk koncentrálni, és tényleg azt szeretnénk, hogyha ez valóban a szeretet ünnepe lenne, és nem arról szólna, hogy azon veszekszünk, hogy mindent bevásároltunk-e, ki az, aki egész végig izzadni fog, és zsírszagúan ül le majd a konyha után az asztalhoz, úgyhogy mi szeretnénk tényleg ezt az ünnepet úgy együtt tölteni, hogy semmi másra ne kelljen figyelnünk, csak egymásra, így mi Keszthelyen fogunk karácsonyozni. Sosem volt még ilyen, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni” – mesélte Anikó.

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top