nlc.hu
TV-sztárok

Támadások kereszttűzébe Nádai Anikó

Külseje miatt került támadások kereszttűzébe Nádai Anikó

Nádai Anikó követői kíméletlenül tolták a műsorvezető arcába a véleményüket.

Nádai Anikó az utóbbi időszakban rengeteg negatív kritikát kap megváltozott külseje miatt, többségük azt gondolja, már túlzásba esett a beavatkozások tekintetében.

Nádai Anikót ért támadások

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A műsorvezető csak az új frizuráját akarta megmutatni, követőinek más szúrt szemet. Szerintük ugyanis felismerhetetlenségig változott az arca, és teljesen elvesztette bájos külsejét, épp azt, ami miatt sokan egyéniségnek tartották – írja a Bors.

“Hol a bájos Anikó?”

„Nagyon fura kép, mintha nem is te lennél.”

„Kár, hogy felismerhetetlen! Hová lett a kedves Anikó arc? Ki ez a nő? Bárki lehetne – itt van a gond! Eltűnt az egyéniség, a személyiség!” – írták a kommentelők.

A kétgyermekes édesanya párjával, Hajmásy Péterrel nemrég arról nyilatkozott, hogy két gyerekkel teljes a családjuk.

„Nekem bőven elég így kettő, három már nem kell. Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben. Nagyon szeretjük az életünket, ez a két gyermek bőven elég. Természetesen, ha valakinek három van, az is csodás, de én ismerem magam, ez a két gyermek is nagyon nagy koncentrációt igényel, három már nem férne bele” – mondta a Borsnak Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top