nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó fürdőruhás fotója

Nádai Anikó kiborult azon, hogy újra várandósnak nézték

Üzent a kommentelőknek.

Fürdőruhás fotót posztolt a nyaralásáról Nádai Anikó, a felvétel azonban többekben azt a gyanút keltette, hogy ismét várandós – szúrta ki a Blikk. „Jön a következő baba?” – kérdezgette egyik-másik hozzászóló, megjegyezve, hogy „a hasa körül milyen domború”.

A műsorvezetőt – aki tavaly júliusban szülte meg a második gyermekét – nagyon meglepte, hogy kismamának nézték. Bevallotta, rosszul estek neki ezek a tapintatlan megjegyzések. „Őszintén szólva nagyon meglepett, hogy mennyien írtátok, hogy »biztos terhes« vagyok. Az igazság az, hogy rosszul esett. Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság” – fakadt ki a közösségi oldalán.

Nádai Anikó

Nádai Anikót szíven ütötték a kommentek – Fotó: Sajtóklub

Emlékeztette a követőit, hogy több mint 23 kilót hízott a legutóbbi várandóssága alatt, és szétnyílt a hasizma. „De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel… Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra” – jegyezte meg Nádai Anikó, aki egy újabb fotóval üzent a tapintatlan kommentelőknek, megmutatva, szó sincs újabb babavárásról.

„Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam” – írta a felvételhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top