nlc.hu
TV-sztárok

Nádai Anikóék a családbővítésről

Nádai Anikó és Hajmásy Péter döntött a családbővítésről

Mindketten így érzik helyesnek.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter két éve jelentették be, hogy egy párt alkotnak, majd pár hónapon belül a lánykérésre is sor került Dominikán. A tévés és vőlegénye ugyan oltár elé még nem vonult, de tavaly júliusban megszületett első közös gyermekük, Alex

Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Fotó: Trenka Attila

A műsorvezetőnek egy korábbi kapcsolatából már van egy kisfia, Patrik. Anikó többször hangsúlyozta már, vőlegénye rendkívül jó apuka és mindenben segít a pici körül. Felmerült tehát a kérdés, ha Péter tökéletes édesapa, vajon terveznek-e Patriknak és Alexnak egy kistesót. 

„Nekem bőven elég így kettő, három már nem kell. Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben. Nagyon szeretjük az életünket, ez a két gyermek bőven elég. Természetesen, ha valakinek három van, az is csodás, de én ismerem magam, ez a két gyermek is nagyon nagy koncentrációt igényel, három már nem férne bele” – mondta a Borsnak Péter, majd hozzátette, szerinte fontos, hogy a szülők elegendő időt fordítsanak magukra a gyermekek mellett is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top