nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó párja és a babázás

„Peti mindenben segít, amiben épp kell” – Nádai Anikó párja is kiveszi a részét a baba körüli teendőkből

Nádai Anikó egyelőre nem tudja, kisfia születése után mikor tér vissza a képernyőre.
Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Július közepén született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös kisfia, Alex. A műsorvezető csodaként éli meg a babázás időszakát, de kijelentette, nem fogja a közösségi oldalakon mutogatni a gyerekét.

Nádai Anikó most a Blikknek mesélt arról, hogy az öthetes Alex hajfájós volt, de már eljutottak oda, hogy éjjel csak egyszer ébred fel a gyerek, és párja is sokat segít.

„Előfordul, hogy Peti adja neki a lefejt tejet, így kicsit többet tudok pihenni, mindenben segít, amiben épp kell: pelenkáz, fürdet, ringat vagy épp Patrikot viszi a programjaira. Szervezés szempontjából nem egyszerű a két gyerek közötti hétévnyi korkülönbség, hisz teljesen mások Patrik igényei, mint Alexéi. De előnye is van, hiszen fel sem merült a testvérféltékenység, Patrik imádja a kisöccsét” – mondta Nádai Anikó, aki tartott attól, hogy császármetszésből nehezebb fog felépülni, de erről szó sincs.

A Házasodna a gazda című műsor háziasszonya beszélt arról is, hogy kapcsolatukat csak még jobban megerősítette az a leleplezőnek szánt fotó, amelyen párja egy hölggyel látható a tejfakasztó bulin.

Egy percig sem aggódtam, mert maximálisan bízom benne, ráadásul több hölgyismerőse is volt a helyszínen, akik odamentek hozzá gratulálni, nincs ebben semmi különös

– mondta Anikó hozzátéve, hogy másoknál akár váláshoz is vezethet egy ilyen intrika.

A műsorvezető egyelőre nem tudja, mikor tér vissza a képernyőre, azt mondja, Alexhez fogja igazítani ezt, és az anyai ösztöneire hagyatkozik majd.

(Kiemelt kép: Instagram/Nádai Anikó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top